Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: ds

#410657 Margaretta Előzmény: #410651

Tegnap már írtam a "Neked tetszik ez a szitu"-ba, hogy óráson a blúknál, hatiban, buxban "érik" a bearish slingshot. Ma lesz teljesen érett, úgyhogy pálinkafőzésre kiválóan alkalmas :)

#410656 Hathor Előzmény: #410654

Szerintem nincs :)

sosem nézném econet árfolyamát eredményét hatihoz, de nem vagyunk egyformák

,-)

NA leléptem.

Jó töprengést a továbbiakon!

Üdv.

#410654 Kissherceg Előzmény: #410653

remek, de econetnek is van hatása hatira.... Mindent el lehet magyarázni, hogy miért igen, de attól a tény még tény... :)

#410653 Hathor Előzmény: #410651

Eső olaj ár, emelkedő arany ár, erősödő CHF, Gyenge német GDP, gyenge magyar GDP, gyenge euroövezeti adat, élen járó élelmiszárárak itthon, letörő ékek, csökkenő utolsó trend.

Mivel valahova linkeltem már így ez van kirajzolva, ami dax ék, de hasonló a többi is:

http://postimage.org/image/2fpujvg84/full/

hasonló van OTP-ben is..

Bár Herceg azt mondja ez nem ide való, de csak volt hatása hatira, ahogy azt reggel is vártuk..

#410651 BudFox Előzmény: #410650

mondjuk nem értem miért romlott el ennyire a hangulat...német adatok miatt talán ? reggel már nyitás előtt minuszban volt az SP futures.. ez ronthatta el a világ jókedvét ?

#410639 BudFox Előzmény: #410635

ehh...nem is akarom most annyira kísérteni a szerencsét....kivárok. megnézem merre indul el. _:)

#410637 BudFox Előzmény: #410632

jó hasonlat :D de volt olyan időszakom is amikor aranyhoz értem és xar lett belőle :D

#410630 BudFox Előzmény: #410625

1 k-t ott hagytak :-)))

nem hiszem el hogy ott fordul...vagy nézik a fórumot a nagyobb brókerek és tök jól szórakoznak most:DD