Stop aktiválódott..affenébe... nincs most semmi. azért nyereséges volt igy is.
Stop aktiválódott..affenébe... nincs most semmi. azért nyereséges volt igy is.
Gondolom promt...tegnapi nap után mait nem így gondoltam volna,visszateszt kicsit nagyra sikerült,borításnak is hívhatjuk :D
Ibiza tegnap törtünk ki,szval egy napos...
két napos álkitörés? egyszerűen voltak jó beszállók most realizálnak..
pl otp 4k be 4,45k ki.. és a világon mindenütt.. a válság megtanít..ha nyerő van rakd el..és örülj mint majom a farkának,hogy nem a te gyapjadat nyírták le..
írtam..sztem emelkeds kettő elöre egy visszával megy az esés meg a reciproka..
18500 a támasz nálam.
Jah,az esett össze,de Molly+Rg nem túl fényes...Oti is 350 alatt.
Már napi aljon is minden,remek.
hívott bróker is, hogy látom -e hogy mi megy....azért rendes...még várok picit.
korán zártam shortot, de csak a kt rottyant össze.
Még sokat botladozunk itt kezd az az érzésem lenni hogy tegnap álkitörést láthattunk..
"kis" visszateszt a tegnapi nagy rally után...szerintem ez még épp belefér
SP futures is megindult most felfele....
longok még tartva.... ettől még nem ijedünk meg...mint short időszakban sem a minden kis SC -től
az nem eu komform.. mindig a flanc ..egzotikus szopóbéka..még mit nem...itt a jó kis bux (nomen est omen)de nem.. kell minden ezeknek a mai fiataloknak.. ma afrikai szopóbéka..HOLNAP AZ EGÉSZ VILÁG?!!!
Afrikai sz.póbéka :D
ez könnyen elképzelhető...bár októbertől-decemberig kíváncsi leszek nagyon h mi lesz
Félreértetttél:nem azt mondtam hogy nem leszünk 20e felett mert most is koriban vagyunk,az vszeg meglesz,de úgy gondolom hogy többet megyünk lefelé ebben az évben mint felfelé...
mert te is aktuális piacot látod teljesen természetes módon, 20.000 sztem tuti lesz, de több is...csak most hihetetlen...de ez ilyen
Nagy pénzt nem tennék a jóval többre ebben az évben...de mki máshogy látja a piacot.
akkor ki tudtam volna szálni nullán 19290 vagyok nullán...de lesz még idén sztem több is bőven:) csak az ember mindig az aktuális piacot nézi...ez a szar milyen jó lenne ha már most a két év múlvait tudnám nézni:)
260 körül volt a teteje...
Otit szépen húzzák,ha futik esetleg javulnának el fogunk szállni.
19280-300 talán