nemtudom :-)) de akkor akkora shortot nyitok rá hogy beledöglik a Bux :D
nemtudom :-)) de akkor akkora shortot nyitok rá hogy beledöglik a Bux :D
Beulnek en is, ha tudnam hogy tudom nezegetni egesz nap, de nem tudom. Ezert varok. De ez ne szegje senki kedvet. Aki tudja nezegetni, annak ez a kozeg aranybanya, jo helyen a stoppok, mozgas mindenfele :) Nyar ellenere olyan penzeket lehet szakitani, amirol egy ket heten csak almodnak (meg bukni is :)
Sokan elfelejtik, hogy az is pozi ha nincs pozi...de a sok balga beleül kényszerből az ugribugriba is...:) Hozott anyag ide, hozott anyag oda.
Jogos. Ebbol kell dolgozni. En mar csak ilyen bizonytalan fajta vagyok :) ami nem igaz, csak mar tobbszor buktam penzt bizonytalan kornyezetben valo belepes miatt. Sztem most varok. A mozi ingyen van :) ES NAGYON JO MOZGALMAS IDE ODA UGRALOS FILMET ADNAK AM :)))))
akkor shortot az IBEX-re:)
Zárban shortba keveredtem...
És az embereknek azt sugallja, hogy tényleg gáz van, ezért inkább eladnak elkerülendő a nagyobb veszteségeket.
Vakmajom:
"EU shorttiltás: na ott tud csak nagy és tartós esés lenni, amiben nincs short, hiszen akkor nincs vételi erő a pánikban. Másként fogalmazva: úgy küzdenek a járvány ellen, hogy betiltják a köhögést, hatékony módszer. :-)"
véresszájú longos lettél Bud! ez fááááj ;-)
a longosok ellen mikor hoznak intézkedéseket??? :-)))
ha a csart így csinál meg úgy csinál.. meg nem ilyen meg nem olyan...
hozott anyag van.. ebből kell dolgozni..
USA osszevissza ugral. Ha majd 2-3 napig emelkedni tud, es mi zarasi idonkben levo allapotahoz kepest is emelkedik, es most jon a lenyeg: ezt le is reagaljuk, nem ugy hogy 5 perc utan meg piros a gyertya, akkor nyitok. Nezzetek meg mit csinal most felidoig, fel majd ugyanannyi le, fel le, fel, most epp le van. Megyek haza olni a neten a zombikat a haverokkal.
a határidő is szét volt már shortolva a hét vége felé....kétszer indítottam shortot..tegnap is, ma is...veszteséggel lezártam...ez nem akart már annyira lefelé menni.
plusz a shortosok ellen hozott intézkedések..és talán USA is lenyugszik...ma már itthon sem volt akkora forgalom..
talán jövő héten visszaáll a normális rend itthon is.
Egon is longot javasol. :-) bár a héten kétszer is fordítva ült a lovon..
Sok sikert, igyunk elore a londoniak borere :) Hiba a matrixban? BudFox longban. A CHF csokkenes ad nemi remenyt. Bankok mehetnek fel, mivel talan a belso fogyasztas nem megy tonkre 1 honap alatt, 238rol 274 az szep volt. Barcsak akkor utaltam volna haza a svajci fizum egy reszet :) Masreszrol a CHF alapu kolcsonom, meg a csaladom kolcsone, meg ugye baratok kolcsone.... Hmm. Menjen csak lefele, a kis orszagom meg erosodjon. Na tenyleg lecelek...
de igen :D Full-full long.. :-))
igen..elment az eszem..vagy mégsem ? najó..nem is full full inkább 85 % os.
bízom a 19.500 -ban a jövő héten.
Huha, volt 1 percem, es latom honnan indultunk hova erkeztunk. De jo hogy nincs pozim. Ilyen korulmenyek kozott nem is lesz egy darabig. Az is dontes, ha mozizol, de meg milyen nehez (alt 2 napig birom, de most eros leszek) Reszvenyekbe tolom az ezreseket, szepen havonta, 4 ev alatt ugyis megterul, majd megy a hazba mint Komuves Kelemenne :) Bux hati meg akkor lat engem, amikor elindulunk kitartoan felfele vagy lefele (mert sajna en nem tudok elotte ulni, es a mostani szitu igenyli a gyors beavatkozasokat, anelkul sajna penzszoras), es szetnezve most, hat, nem epp azt latom hogy barmerre tartos lenne az irany. Mindenki varja a korrekciot, de kozben a gazdasag sem rozsas. 1:1. A kiszamithatosagrol (mar amennyire a hati alt. kiszamithato:) nem is beszelve. Az az USA meneteles miatt ma reggelre vartam egy kisebb ugrast … lett is, lefele. SIkeres kereskedest mindenkinek holnapra.