Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#409702 Waszeitung Előzmény: #409692

Ennyit erről a tetű piacról...aki 50kt ra adja remélem torkán akad,eladva ez a xar,ezért kár volt bekapcsolni Rc-t,ma már nem nyitok több pozit,de hétfőtől adom kitartóan.Záróra vajon felhúzzák-e?

Egész napos kínlódásunkat egy pillanat alatt bezúzzák..

#409692 BudFox Előzmény: #409687

kihoztak egy xar adatot :DD most miért nem tudják pozitívra meghamisítani ? :DD máskor sem okozott problémát....vagy tényleg ilyen hülyék..

ha van eszük akkor csak 5 percig tart a hatása.

fd

#409690 Waszeitung

Hát ez gyönyörű hányás volt...remélem nagy örömöt okozott az elkövetőnek,xarjon sünt az ilyen!Most mégis mi a fax van?

#409682 BudFox Előzmény: #409668

USA megindult megint...szerintem átmegyünk azon a 4350 -en...ha másnem záróban.

#409681 akpo7 Előzmény: #409677

Pedig ha USA marad zold, akkor hetfon hatiban a shortosok fognak megijedni...

#409679 akpo7 Előzmény: #409667

Kihuzzak vagy 600 db-bal, visszaontik 200-zal. Illikvid fos, nem veletlenul nem piszkalom egy ideje. Mikor eszembe jutna kisebb pozit nyitni benne, akkor is elmegy a kedvem egy ilyen lattan.

#409677 BudFox Előzmény: #409667

Igen, még mindig nagyon félnek a vevők....pedig a svájci frank is visszagyengült.. kicsit lehetnének optimistábbak is a vevők...

talán majd hétfőn..

Ha ma USA rallyzik megint, az már csinál egy megerősítést nálunk.

#409676 Hibaz Előzmény: #409671

ha így pánikoltatnak,akkor gondolom emelkedés lesz...de én péntek délután már soha sem kereskedem

Látom tegnap a nagy szak…

#409674 sbbacsi

Látom tegnap a nagy szakadás után visszatolták 0-ba a BUX-ot, szép agyrém nap volt így utólag.

Úgy látom némi korrekció is elindult, bár itthon elég vérszegénynek tűnik. Erre (is) várok már 1 hete, de most asszem kihagyom, ma se nézem, jövő héten nem leszek. Ezt a hetet meg kár volt szabadság alatt félig-negyedig a tőzsde előtt töltenem, végigsz*ptam az egészet. :) Bár ha abból indulok ki milyen long pakkokkal indítottam a péntek-hétfői gapeket, akkor egész jól megúsztam.

Kérdés, hogy hosszabb távon mi várható... én asszem shortra rendezkedek be, őszre szerintem még várható egy globális leverés, plussz itthon szvsz semmi vételi erő nincs. Állambácsinak is meg kéne szabadulni vmikor a MOL és mnyp pakkoktól, ha pénzt akarnak látni belőle... ?

Vélemények?

#409667 Waszeitung Előzmény: #409660

Ez kész,akármelyik pillanatban készek beleokádni az összes papírba....ekkora parát.

Jóqva anyját ennek az öntödés baromnak,ez így csapnivaló.