Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: eurusd

#508477 Dr. ursi Előzmény: #507728

http://www.vg.hu/penzugy/tokepiacok/bajban-a-medvek-europanak-sokkal-gyengebb-valutara-lenne-szuksege-374418

mondogatják egyre többen mostanában azt is, hogy a gyenge euró tenne jót az eu gazdaságának.

csakhogy a gyenge vagy gyengébb euró nem változtat azon a tényen, hogy nagyon gyenge és nagyon erős között oszlik meg az eu gazdasága, vagyis a gyenge euró bár igencsak jót tenne a német és francia exportnak, de ugyanúgy viszonyításilag erős maradna a görögöknek.

hiszen az hogy 1,3 v. 1,5 v. 1,1 az eurusd tök mindegy a görögöknek, mivel nincs exportjuk, van viszont csak importjuk :o) tehát ők épp a még erősebb euróban érdekeltek, ha továbbra is olcsó hitelekből semmit sem változtatva kívánnak éldegélni :o) ha viszont végre átalakítanának akkor két esély van: stabil euró mellett elképzelhetetlen eu pénzek görögbe, és ipart építeni. vagy egy nagyon leértékelt valuta, ami az euró sosem lesz, mert bivaly országok is vannak az euban.

viszont a mérhetetlen pénzek egy görög ipar felépítésére nem biztos hogy ínyére lesz az adófizetőknek, mármint a többieknek.

csakhogy ha kilépnének ami nekik az egyetlen esélyük, akkor meg az euró brutál megerősödne és az meg betenné a kaput a kisebb-közepesebb euró tag exportőröknek, kivéve talán németországot, mert ő még egy 1,8-as eurnál is bivaly maradna, csak poroszkálna és nem dübörögne.

eurusd

#507728 Dr. ursi

ad egy;

hétvégén vajon nyerhet-e sárközy ?

ha igen, akkor eur fel.

ha nem, akkor eur le.

ad kettő;

tegnap eur emelkedését csak két fedes dolcsis kamatemelési dumája tudta megállítani (hülyék ezek ? mit gondolnak mitől megy a gazdaság ?).

ahhoz képest, hogy spanyol para van meg euró összeomlás egész jól tartja magát bőven 1,3 fölött és csak jókora kupánvágásokkal tudják fékentartani.

ad három;

vajon még az idén kilépnek a görögök az euróból ?

(természetesen csakis szabályozott, jó előre leszervezett és EU-vezényelte módon)

ha igen, akkor euró up.

ha nem, akkor euró semleges.

ad négy;

ráadásként :o)

vajon ki akar többet és jobbat és szebben exportálni ?

ha usa, akkor eurusd 1,4 az érdek.

ha eu, akkor eurusd 1,2 az érdek.

ennyi.

Re: qe3

#429892 JP Előzmény: #409039

Discome back!

Ursi, ne már. Mi is majréztunk ennél sokkalta komolyabbakat is, mégsem tudtalak elzavarnii sem innen, sem a pf-ről... most ennyitől nem kéne itt hagyni mindent. Kéne irogatnod ide. Időd csak-csak lenne rá, kedv is volna mellé, bizonyára.

Re: nincs cím

#422275 Rozsdáskilincs Előzmény: #422242

megsértődött! Ő sem bánt kesztyüskézzel a spekikkel. Ismeretlenekre haragudni?! ez itt a net kérem aki beirja a véleményét az kaphat hideget meleget. és akkor mi van?!

szvsz ha jó lenne a pozija irogatna.

mind1 jó szelet neki.

#422242 holnor Előzmény: #422227

"ennyi volt.

részemről."

ez alapján már nm nagyon fog ide írni. a többit is kifejtette az utsó hozzászólásában.

#420666 Hathor Előzmény: #410355

Ursi hogyan állnak a MOL vételek. HAllottam hogy kezeled fórumosok pénzét határidős Longokkal is.

Mik a várakozások? Mit gondol cégetek, ha egyelőre nem annyira jött be a Mol határidős long?

Tényleg nem kötekedés, csak kérdezem mi a B verzió, vagy esésben veszitek tovább?

#409938 JP Előzmény: #406999

:-(

Én azt hittem Danubiusz az , esetleg valamelyik Bét-es mid-ke.

Ne kapkodj. Vadászkával együtt izgulunk miattad :-)

#409383 Rozsdáskilincs Előzmény: #409368

szvsz vitatkozni semmin nincs. Ursi magabiztosan teszi a dolgát biztosan megvan az alapja gondolatainak. Miért kellene bárkinek is vele egyetérteni. Ezt Ő sem várhatja el másoktól. Vannak akiket bosszant szvsz örüljön neki hogy számit a személye különben nem bosszankodnának rajta:D Szerintem nincs itt nagy vész. Ursi remekül kezeli a topicot. Ettől sokkal durvább beirások vannak más fórumokon. Itt csak finom froclizás van szerintem nem is lesz dúrvább.

#409381 Kissherceg Előzmény: #409376

igen, tőled ez nagyobb dolog, mint a whiskey :P :))) Nem fogok fizetőset csinálni, csak azt remélem reklámok kitermelik majd a költséget, mert most sok ment el rá...

#409376 Ibiza Előzmény: #409371

én neked sem fizetnék mint ahogy neki sem..

jót csináltál.. stockyn van egy komoly kollektív tudás.. bár ideszokott pár paprika jános.. de úgy látom nem bírják sokáig.. addig jó amíg van öntisztulás..

mellesleg ez a leghosszabb idő fórumon ahol nem rugtak ki :) a normaidőm kb 6-8 hónap

azért ezt köszönjük neked.. mármint a fórumot.. (néha olcsón kifizethetnénk egy vacak köszönömmel,)

#409371 Kissherceg Előzmény: #409366

azért aki tisztában van itt a dolgokkal Ursival kapcsolatban, inkább röhög a stílusán, mint előfizet... Főleg aki még tájékozottabb a fórum információknál... Ennyi erővel Én is csinálhatnám az oldalt fizetősen, mert nagyob hozzáadott értéket képviselek...

#409368 holnor Előzmény: #409363

én azt mondom, akit nem érdekel, v akit sért, ne olvassa. a beírások stílusán lehet vitatkozni, az utalásokon viszont érdemes elgondolkozni.

#409366 Ibiza Előzmény: #409363

dolgozzák fel..

egyrészt nem kötelező olvasni..másrészt ez motiváció, legyenek jobbak.. ha nem megy akkor így jártak.

igen sok kis műanyag huszár van a fórumokon..

#409363 Rozsdáskilincs Előzmény: #409337

Ibiza Te régi motoros vagy pontosan tudod mekkora pszihológiai csapástmér a piac a ifjú spekikre. Előkészitve a terepet, ezekre a érzelmileg romhalmazzá vert spekilélekre mint amazon nagyasszonya csaple Ursika fölényessége:-) Ráadásul Nő. Egy nő jobb tőlem az külön bősziti a férfinépet:D Bevallom én néha élvezem ahogy apritja népet:D Szeretem a tökös csajokat.

#409345 Rozsdáskilincs Előzmény: #409337

Nekem nincs bajom Dr.Ursival. Nincsenek elvárásaim veleszemben. Ő kérdezte miért bántják. Én csak leirtam mit látok. Az utalgatásokat is lehet itt tenjni úriasszonymódra nem sértegetni a veszteseket. Van azoknk elég bajuk.