Én meg nem bántam meg h maradtam. Egy új felületet megszokni... áhh. :-))
A netboon nem tetszett anyira mint a webbroki.
Én meg nem bántam meg h maradtam. Egy új felületet megszokni... áhh. :-))
A netboon nem tetszett anyira mint a webbroki.
Szokni kell a felületet. Nekem a peti jobban tetszett. Viszont a netboon sokkal jobb mint a webbroki, és még van mobiltelefonra optimalizált keresekedő felület is, míg az eq-nal ez nincs. Alacsonyabb a jutalék, nincs digipass, nincs számlavezetési díj. Hibát pedig nem tapasztaltam rövid pályafutásom alatt. Én nem bántam meg, hogy váltottam.
olvasva az itteni hozzászólásokat (megjegyzem nekem is van randi számlám, majdnem 50.000 Ft van rajta, pozi meg semmi) érdemes ilyen bermuda háromszöges dolgok miatt elhagyni a equitast?
A randiban azt tudtam beállítani, hogy az utolsó üzenetet lássam.
Gondolom, hogy nem ültem a gép előtt, nem tűnt fel.
Mi az, hogy az üzenet státusza olvasott?
Olvasta a nagynénjük térde kalácsa, nem én.
sajnos itt nincs felugró ablak, csak egy kis boríték jelenik meg az üzenetek menüpont mellett. randit nm tudom, én a webes felületet használom.
Most nézem a netboonban ott van az üzenetek között, de ki a franc keresgélte ott?
Megszoktam, hogy a PETI-ben állandóan ugrándozott fel az ablak.
Hogy hogy számoljam a fedezetet, azt nem egészen értem, majd ha esetleg lehiggadok, most vörös köd ül az agyamon !!!
netboon, szlainformációk, portfólió pénz rovat, lap alján ezeket találod:
Aktuális fedezettségi szint Figyelmeztetési szint Likvidálási szint. a figy. szint 175%, a likvidálási 150%. az üzenetek között nm kaptál értesítést? 175%-nál kellett vna.
(a fedezetet úgy számold, h az aktuális buktát vond le)
Csináltak 14.990 ft/konti bukót, és nem értem, hogy miért pont ennyinél zártak?
Semmi logikát nem látok benne.
Elvileg volt rá fedezet.
Hát az utóbbi napokban olvastam több(?) ilyen történést a RC-nál.
A méreg mindjárt megesz.
08.05-én nyitottan hati longot 19769-en. (Rossz döntés volt, szánom-bánom, de gondoltam, majd kiülöm.)
Elkülönítettek rá kontinként 3x.000 ft-ot. Ma nézem, hogy 08.10-én 18270-en zárták a pozimat. Értesítést semmit nem kaptam, úgyhogy nem tűnt fel.
Mi a redvás ...-ért különítenek el rá harmincvalahány ezret, ha aztán csak a felét számolják fedezetként? Hogy zárhatnak úgy pozit, hogy nem értesítenek?
Most sem tudok belépni a Randiba, és a honlapot sem tudom betölteni... Másnál is ez van?????
:D
ezért irtam ne keress csodákat, gondoltam meglódúlt a fantázia mint a piacon:D
Örülök hogy megoldódott a nagy rejtély:-)
Bakker....rájöttem hogy mi kevert meg :D Az hogy stop limitnél elkezdtem nyilacskázni és mivel 0,5 ösévelmegy így azt hittem vmi arányszámot kell bállítani...ne kérdezd hogy milyet :D Aztán leesett hogy be lehet írni kézzel is hogy milyen értékkel kerüljön be a könyvbe,szval ugyanaz mint Equtisnal (hogy is lehetne másképp)csak én raktam még bele vargabetűt,teljesen feleslegesen :D
Köszönöm türelmedet és segítőkészségedet...remélem lesz alkalmam legalább egy Bambival ezt kompenzálni,köszi még1x!
kellemetlen :S
elméletileg hánykor van a zárás? és nálad mikor történt?
kézzel igynézki 21990 , ha használtad a nyilacskákat akkor akkor igyfog kinézni 21990.0 de ez ugyanaz mint az előző ne zavarjon a tizedes pont hisz értéke 0. Én többnyire nyilakkal megyek a kivánt értékre. Azért jó használni mert mikor húzod a stoppot akkor nem kell kézzel beirni gyorsabb a nyilakkal odagörgetni a számokat.
beirod kézzel:-) utána ott vannak a nyilacskák le/fel félpontonként megy természetesen mindegy hogy te melyiket állitodbe. Waszi aszem rájöttem a bajodra. A lépésköz nem külön dolog az ugyanaz amit te megadsz stopszintnek. Azt hiszem te azt hitted ez két dolog. Mindegy hogy hivjuk ebben az esetben.
Bármiléyen szám megadható természetesen az instrumentumnak megfelelően.
Drága Waszikám:-) Miért miért?:-) Azért mert igy döntöttek a kereskedési szabályoknál:-) No de nézzük hátha igy mennifog.
Szal a kötési lehetőségek lepéldázva, ha ránézel a könyvre akkor láthatod hogy nem csak kerekszámokon van jegyzés hanem tizedeseken is. 20 000-n lehet kötni a következő nagyobb 20 000,5 aztán 20 001, 20 001,5 és igy tovább. Lehetne kerek is de régen a tőkeáttét 100X volt akkor 1 pontX 100= 100 pont ez már számit a nagy szorzó miatt. Hogy 1 pont ne okozozzon ekkora értéket igy megfelezték, ebből lett a 0,5 igy pontossabban lehet megadni hol szeretnél be/ki lépni. Semmi más jelentősége nincs. Ha 20 000-re állitod a vételt akkor akkorfog teljesülni ha 20 000-t eléri az ár ha 20 000,5 akkor pedig ha ezt eléri vagy meghaldja. ezenkivül más jelentősége nincs. Ne keres csodákat a dolog mögött egyszerü mint egy pofon. Na mégegyszer betükkel annyi hogy húszeren veszel vagy húszererötvenfilléren.
Remélem igy már jó lesz:-) Irj nyugodtan időnk mint a tenger.
Ja ablak felül eladás alatta DB-szám megadása a mennyiségnél. Ablak jobboldala Stop limitnél 21 995 azért ennyi hogy 1-2 pontos alászurással ne vegyék el linkre. Ablak baloldalán Árfolyamnál 21 990 ezzel kész is. Most az érvényesség meg a visszajelzést hagyjuk de ott értelemszerüen berakni a pipákat. Ennyi volna.
Ugye stop limitnél lépésközt tudsz beállítani,hogy állítod be ha lépésköznél 0,5 értékek vannak hogy 21995 legyen? Mert a 21990 ugye beállítható limitárként..