ursinak - ha jól tudom- van füzetős blogja vagy mi..oda írja a frankót.. a tutit..akit érdekel fizessen..ide csak az utalgatások jutnak..
igen..molt is egészen pontosan beírta..honnan veszi hol ragadt be..
ursinak - ha jól tudom- van füzetős blogja vagy mi..oda írja a frankót.. a tutit..akit érdekel fizessen..ide csak az utalgatások jutnak..
igen..molt is egészen pontosan beírta..honnan veszi hol ragadt be..
kb ja :)
Az pedig, hogy itt nincs konkrétum marhaság... NAgyon sokat írják a pozikat, sztm k*rva jó fórum ez...
Ursika!
Nekem van egy tippem. Folyamatosan fentartod a feszütséget te magad. Lehet nem szándékosan. Ilyenekre gondolok beirsz valamit, félutalásokkal ebből fakad hogy sokan nem értik mit irtál. Rákérdeznek erre Te Nem mondom meg! A tuloldalról reflexből jön akkor mi a picsának irtabe. Ez froclizásnak tűnik. Kicsit olyan ovis stilus én tudom de nem mondom meg Te hülye vagy mert nemtudod. Szal valami ilyesmi a Te hozzászólásod filingje. Azonkivűl apritod is népet mazsom meg mittudom én. Én ezt látom. Lehet tévedek. A népek ha vesztenek a piacon érzékenyebbek, haragosabbak főleg ha azt gondolják van aki tudja de nem segit mekkora .......i:-) Valami ilyesmi.
ne törődj velük..csak írj...
tudod a nagy sas csak repül repül..körülötte a sok kisveréb meg csak csipog a vakvilágba..
ha sas megunja csak feljebb megy kicsit ahol a sok vacak kis spac ájultan zuhan a mélybe.
nem értem miért bánt itt jónéhány hozzászóló, akiktől legalábbis amikor még olvastam rendesen a fórumot egy konkrtéumot se olvashattam.
de ennyi volt.
részemről.
elég értelmesen leírtam hogy veszem és hogy nem érdekel hogy megy lefelé.
meg azt is hogy még nincs a céláramnál, értsd a lefelé célárnál, de nem szeretnék abba a hibába esni, hogy várom valahol aztán sosem jön le odáig és aztán majd csak nézek ki a fejemből.
szóval részemről strong buy és ha van aki ócsóért adja hát annak csak örülök.
DE TÉNY ÉS VALÓ HOGY NEM UGRIBUGRI NAPI KERESKEDŐKNEK VALÓ ÉS MÉG CSAK NEM IS SWING HANEM BEFI !!! MAJD ÍGY ÍTÉLD MEG A VÉTELEIM HELYESSÉGÉT ÚGY EGY-MÁSFÉL ÉV MÚLVA ! OKÉS ?!
Ettől még a MOL ma is olcsóbb lett...Úgy látszik a sok "mazsom" komolyan vette a felhívásodat...
eszembe jutott: a hitelminősítők szerepe.
a múltban mit mondtak, mit minősítettek.
és aztán mi következett erre (nem ebből) !
és aztán most mit csinálnak, mit minősítgetnek.
és mi jön erre ...
egyszerű ellentétpár következtetés ez is.
józan paraszti ész kell hozzá.
az előbb a fejemben volt még valami de rögtön el is felejtettem sziinte és szar a bullenytőzetem.
mindenesetre nem svájci frankba.
mivel írek és svájc között elég nagy a hasonlóság lásd makrogazd.
erős ipari háttér és erős túl erős túl nayra nőtt bankszektor
ami aztán elsüllyesztehti ...
Okosan leszervezve..
Pénzkivonás a piacokról, ezáltal Qe3 kikényszerítése, (ami növekvő inflációt von maga után a későbbiekben), lesznek itt szép kamatok a bankoknál hamarosan, no, és akkor merre megy majd a pénz?
Én a páternoszterbe úgy szeretek belépni mikor már átment a nagy fogaskeréknél és jön vissza felfelé. Belépni akkor is lehet, de ha lentmarad akkor én átlépek egy másikhoz....
a titok a spred hatása a trendre volt
16820-n is vett
még két helyen fogok ha lemegy odáig
még van benne lefelé, de nem szeretném kihagyni a felfelét majd.
"az elítélendő leátlagolást hajtom végre benne ..."
Ez volt a nagy titok?A titkok titka:-)
Tudtam én hogy beragadtál érződött az akkori beiráson. Megesik.
a molra.
és magára az olajra is 112,60 (115) óta lefelé várom :o)
a mol még nincs a célárnál, de már vettem belőle.
az elítélendő leátlagolást hajtom végre benne ...
gondoltam :D csak vicces volt :) Tudjuk, hogy tudod, amit tudni kell.