Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: l

#408601 BudFox Előzmény: #408574

be is van téve már a STOP egyre csak húzom feljebb...úgyhogy ez ma amikor elpattan ismét lelöki szerintem 300 ponttal...ott majd kiderül mennyi erő van benne.

#408597 BudFox Előzmény: #408566

Egonnak szóljon valaki hogy fordítva ül a lovon :DD

vagyis el van késve egy nappal...tegnap mindenben az emelkedést várta "B" pontra...hát óriási esés lett..

ma meg sem említi hogy elnézést tévedtem...ez még mindig csak az "A" pont volt, a tegnapi...

tehát ma talán emelkedhet "B" pont felé...

Szerintem tegnap este írhatta az elemzését, mert a reggeli SP futuresokat ha látta volna nem ezt írta volna..

Ma mindenben a 2008 -as válság óta nem látott szinteket írogatja...totál elvesztette a fonalat pali :D

Aki őt követte ebben a két napban kétszer is lenullázhatta a pénzét.

#408595 Kissherceg Előzmény: #408593

magasra álltam be, duplacsúcs eddig a nap és ezért akartam kiszórni 150 alatt... Nem sikerül, felette veszek...

#408593 Waszeitung Előzmény: #408592

Mer megfontolt vagy :D Amúgy egy ezrest illene még visszahúzni egy ekkora zakó után,de gondolom azért addig szétszívatják a zembereket!

ha ma játszanék halálba …

#408581 szotyi

ha ma játszanék halálba szopatnám magam

miszlikre szaggattam a postiteket

ezt a majom napot

#408574 Waszeitung Előzmény: #408561

Sztem ennyi erővel megkérdezhetnéd a citromfagyit is :D

17300 hativétel milyen remekül festene most...csak hát ugye az az átkozott para :D

Nyomorult kt meg 100 pont...18e hatit nem nagyon tudjuk tartósan elhagyni felfelé,grrrr!

#408570 BudFox Előzmény: #408561

megy már a rally...

mondjuk harmadnyi long pakkom van..többet most nem merek rányitni, mert törékeny a hangulat...még!

ez a kis nyerő arra jó eddig, hogy egy normális Stop -ot rá tudjak tenni..ha nagyon esne akkor is nullában kiszállok.

nem muszáj 1 nap a teljes pakkot felépíteni..sőt.

külföldia üti a tamtamot…

#408567 szotyi

külföldia üti a tamtamot hogyaszondja:

emel-kedni emel-kedni emel-kedni

- itt meg jóóól megtömjük a brokikat -

#408561 BudFox Előzmény: #408474

haverok, buli , Fanta :D

még megy a harc...mindenki a nagy piacokat figyeli...

elolvasom Egont :D

#408558 BudFox Előzmény: #408475

aha...köszi...csak most meg azon izgulok nehogy beöntsék nagyon...ha kell rögtön kiszállok