be is van téve már a STOP egyre csak húzom feljebb...úgyhogy ez ma amikor elpattan ismét lelöki szerintem 300 ponttal...ott majd kiderül mennyi erő van benne.
be is van téve már a STOP egyre csak húzom feljebb...úgyhogy ez ma amikor elpattan ismét lelöki szerintem 300 ponttal...ott majd kiderül mennyi erő van benne.
Amíg Otit nagyon nem lengetik be addig talán nagy baj nem lehet...
Egonnak szóljon valaki hogy fordítva ül a lovon :DD
vagyis el van késve egy nappal...tegnap mindenben az emelkedést várta "B" pontra...hát óriási esés lett..
ma meg sem említi hogy elnézést tévedtem...ez még mindig csak az "A" pont volt, a tegnapi...
tehát ma talán emelkedhet "B" pont felé...
Szerintem tegnap este írhatta az elemzését, mert a reggeli SP futuresokat ha látta volna nem ezt írta volna..
Ma mindenben a 2008 -as válság óta nem látott szinteket írogatja...totál elvesztette a fonalat pali :D
Aki őt követte ebben a két napban kétszer is lenullázhatta a pénzét.
magasra álltam be, duplacsúcs eddig a nap és ezért akartam kiszórni 150 alatt... Nem sikerül, felette veszek...
Mer megfontolt vagy :D Amúgy egy ezrest illene még visszahúzni egy ekkora zakó után,de gondolom azért addig szétszívatják a zembereket!
beálltam longot bővíteni... minek...
Látom nem nagyon bízol az emelkedésben....
én megvárom mig lejön megint 800ra. 17700as vétel is jo lett volna.
nem vitték el a longom...
ha ma játszanék halálba szopatnám magam
miszlikre szaggattam a postiteket
ezt a majom napot
Sztem ennyi erővel megkérdezhetnéd a citromfagyit is :D
17300 hativétel milyen remekül festene most...csak hát ugye az az átkozott para :D
Nyomorult kt meg 100 pont...18e hatit nem nagyon tudjuk tartósan elhagyni felfelé,grrrr!
megy már a rally...
mondjuk harmadnyi long pakkom van..többet most nem merek rányitni, mert törékeny a hangulat...még!
ez a kis nyerő arra jó eddig, hogy egy normális Stop -ot rá tudjak tenni..ha nagyon esne akkor is nullában kiszállok.
nem muszáj 1 nap a teljes pakkot felépíteni..sőt.
külföldia üti a tamtamot hogyaszondja:
emel-kedni emel-kedni emel-kedni
- itt meg jóóól megtömjük a brokikat -
Tegnapi emelkedős hangulatból átváltott apokaliptikusba (pl 1500as otp drága...)
haverok, buli , Fanta :D
még megy a harc...mindenki a nagy piacokat figyeli...
elolvasom Egont :D
aha...köszi...csak most meg azon izgulok nehogy beöntsék nagyon...ha kell rögtön kiszállok
100 alatt a kt..
prompt short pedig nem hoz...
Nem csak mintha...valóban.