azt is megkaptam..most várok....fillérre az SP futuressal együtt megyünk. mást nem is kell nézni.
azt is megkaptam..most várok....fillérre az SP futuressal együtt megyünk. mást nem is kell nézni.
üres lett a mol és otp könyve, majd felhúzták... kivárok.
Próbalong...néha jó,néha nem :D
Te úgy vagy a buxxal, mint zsidók Jézussal. Mindig csak várják :)
meg is értem.-...
az 1130 úgylátszik kitart az SP -ben támaszként.
longolni vágyom :D
Yo reggelt!
Ma megint fordítva nézelődsz ,-)
Nem várok nagy parát esetleges Bróker céges likvidálásokon kívül reggelre.
Azt hogy kit likvidálnak ki nem tudom, de van pár tényező ami nem mutat parát nekem most.
Csak beköszöntem.
Szotyi kérdezte este látom a poziciómat van-e.
Írtam pár napja USA topikban, hogy semmiféle utalást nem teszek rá mostantól, hogy van-e, lesz-e, kivárok-e, tarom-e, hol vettem, mit vettem, nem vettem. Elemzői munkámhoz nem tartozik ez most hozzá, sem egy rosszul felvett pozi bemondása, sem bármi más. Irányokat mindig írok mit gondolok, legyen ez elég. ,-)
Tegnap is időben jeleztem azt hiszem.
Mondjuk azt, hogy nincs, nem is lesz, fogadjátok el ezt. ,-)
szerintem most jöhet egykét nap emelkedés..ha nem jön közbe megint valami...
lehet megpróbálkozok kis longgal.
Kora reggel,éhgyomorra jó lehet,kivi vagyok mennyi vér fog folyni most reggel...
shortot....
Már kezdek félni a shorttól is :D Hoztál át mára vmit?A magas vérnyomásodon kívül? :D
jövőhéten 200 pont lesz a hati, azt pletykálják :D
Kalandos szép napot mára is! :D
Hambit leverték mint a babkarót,futikat meg felhúzták,ismét remek napnak nézhetünk elejébe...10 nap alatt estünk 4e pontot,én már legbelül vmi visszatesztfélére várok ha illetékesünk kiöntögette magát.
Yrgg!!
Hát nem semmi napok vannak, Randiban jól állok - kb 0-ra hoztam ki ill kisebb mínusszal múlt hétfőtől de ha belegondolok, hogy 4ezer ponttal lejjeb vagyok akkor sokat lehet nyerni, Erstében határon, mert rv fedezettel hatiztam ott és nem volt szerencsém, nem számoltam ekkora OTP eséssel, ez már túllihegés sztem.
Sehová nem olvasok be csak ide 1 napja mi véleményetek, mert minél jobban értek a mókához annál jobban látom mennyi hülye van és egy szót sem szabad elolvasni sehol, nem még mondatot, cikkről nem is szólva.
Az bosszant: a shortot szinte mindig kihagyom, nem áll rá az agyam, ha 10000%-ra biztos vagyok: most jó lesz: tuti fordul, pedig ellenállás van, fibo, sőt még kettős top 3-as toppal megtoldva de nem, xarik rám. o))
Longokkal fogok.
Ha meg magamban csak mormolom most kéne, de nem teszem, hát naná jó lett volna, egy szép kövér sort lett.
Vissza is olvasgattam de nem mindent, látom a csapat még egyben, ennek örülök.
Még tartom magam, egy ideig nem hagyom magam befolyásolni, egész jó stratégiáim lettek, finomítgatok.
Nem adom fel, ezt úgy akarom megtanulni: tudjak élni belőle, ha gond van a mostani forrásommal.