Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#408348 Hibaz Előzmény: #408162

Bátor vagy,Otp-ben a mérési rések 3100-3700 között vannak,szvsz most azok következnek.....

#408345 Kissherceg Előzmény: #408337

külföld most találta meg a bétet, ez az ok...

Promptot is lehet shortolni, csak az brókerhívásos.. drága WIG20 futit nézzétek, 2% esést áraztak be holnapra, velük mozgunk egyelőre.

#408342 Fornit Előzmény: #408337

Épp ezt nézem én is a stooq-on :))

Bár a magasabban az elhanyagolható.

Épp a futit néztem h a tegnap 9:00 kori szintje körül kóvályog.

#408341 Csilla76 Előzmény: #408332

Ezért is hoztál át hati shortot ha jól értettem. Promptot nem lehet átvinni másnapra shortban ugyé?

#408335 Bluebalu Előzmény: #408330

ha van fedezete nem adják el a részvényét, van egy analitika menűpont a platformon a netbrokeren azon kell nézni és amíg befedi a fedezeti érték a követelményt addig nem likvidálnak...ha nincs kézpénz akkor se

#408332 Kissherceg Előzmény: #408309

Általában délig likvidálják és kb üres könvvekre... mindent ami szükséges.AMikor engem kicsináltak hati 18%ot esett egy nap alatt...

#408330 Fornit Előzmény: #408309

Úgy műkszik h pl ma valakinek keletkezett x ft vesztesége a mai elszámolóár alapján. Ezt holnap reggel le fogják vonni a számlájáról. Ha nincs annyi pénze akkor fedezetként használják a meglévő promt részvényeit és eladják akármilyen áron. Ha semmilyen fedezete nem lenne napközben akkor (gondolom) ahhoz közeledve kényszerzárják a poziciót, és nem várják meg a napi zárót, hogy másnap elszámolják, így előzve meg hogy a számla egyenlege ne lehessen negatív.

Maga a kérdés annyira nem foglalkoztat mert a ker szokásaimból kifolyólag nem fenyeget a probléma, tehát lehet kicsit másként működik. :-)

#408309 Csilla76 Előzmény: #408304

Sziasztok, tudom ezt a kezdők topikjában kellene kérdeznem, de a mai napra aktuális...ez a likvidálási dolog, ezt most mire írjátok? Akik bent ragadtak, gondolom, részvényekben hatiban, fedezet hiányában, azokat már reggel, vagy reggel 10ig esetleg délig likvidálják, és ezáltal még zuhan az árfolyam? nem értem...mert még nem voltam ilyen szituban és ez új.

#408231 Amatoregy Előzmény: #408220

Kecskemétinek van egy könyve. De a neten rákeresve a pf is magyaráz elég sok indikátort...

Re: df

#408221 Bluebalu Előzmény: #408217

ezt nem tudja valaki h tutira így van-e? sztem van egy ilyen h analitika a netbrokiban: és abban fedezeti érték és követelmény amíg befedi az érték a követelményt addig nem likvidálnak...ha nincs kézpénz akkor se, de írtam a brokinak, nekem még bőven befedi bár kézpénz nincs a számlán csak részvény szóval biztos h nem likvidálnak sztem (10 kontiról van szó 19250-ről)

Sziasztok! Regisztrálta…

#408220 Forcag

Sziasztok!

Regisztráltam a pf-ról ide is. sokkal színvonalasabb ez a fórum/oldal, sajnos csak nem rég kezdtem el olvasni.

Szeretném kérni a segítségeteket: tudnátok jó linket esetleg könyvet TA-hoz. Rá kellett jöjjek, hogy e- nélkül nem megy. Sajnos elég későn -bár hogy tudom ez sem minden...

Remélem hozzászólásaimmal nem fogom a színvonalat csökkenteni...

Véleményetek szerint kb. mekkora felpattanás lehet? A kérdés lehet, hogy korai még persze, a nap-nap utáni új aljak után. A Forgalom és az esés mértéke/ideje mintha azt sugallná, hogy itt lenne az ideje - persze rövid távon csak...

Utána W-t ill. 2009-es alj alatti piacokat várok...

Jó kereskedést!

Re: df

#408217 BigRabbit Előzmény: #408202

HEHE, detto Balu, most van egy adag reszvenyem nekem is, annak idejen azzal a valsag utan 30%ot nyertem. Most a malom elvette a penz egy reszet a hati miatt, de majd a reszvenyek visszaadjak, ma is vettem egy adagot, JOARASITVA, ha meg jobb aron lesz, veszek megint, az csak akkor zarodik, ha en zarom, nem ev vegen. 4 ev mulva kell ugyis csak hazra :) Addig csak vege lesz ennek a valsagnak meg utoszeleinek :)