Csináljunk rá egy NyRT-t :D
nem lehet outszörszingelni?
mondjuk a 5-10 legforgalmasabb topik minden hozzászólását..kirakni valami felhőbe.. vagy googlba..esetleg egy alap keresőmotorral.. évek szerint stocklandyardotp2009..2008...stb..oldalak nélkül az összes hozzászólás egyben..esetleg pdf-ben..akkor a keresés adott..akkor nem a futó erőforrást terheli a múlt..itt csak a linkje lehetne....vannak itt jóagyú csikók akik még értenek is hozzá..majd kitalálják.
sajnos nem úgy tűnik, pusztul a piac... Látogatottság meg még "kicsi"
Okok értettem. Szép teljesítmény, reméljük sok reklámozó bérel majd felületet.
egész oldalt újra kellene írni és átmigrálni bele ezt. Csak ennek nagyon nagy a költsége.
az a probléma, hogy nagyon nagy az adatbázis, minden lekérésnél, amikor betöltődik a topik ki kell válogatnia az összes hozzászólás közül azok tulajdonosát. Ezt szorozd fel csak 100al, illetve nézd meg hány hozzászólás van fórumban. A portfolio 9év alatt csinált 1millió hozzászólást, mi meg 2,5 év alatt 430.000 felett járunk... :) csak más a szerver park és ez a kérés nagyon erőforrás igényes.
Látom a névszűrést más is kérdezte. Erre mindenképp kéne valami megoldás.
Ok :-) Nem gondolkodtál egy taglistán? Regisztrált felhasználók sorrendben, csoportosítva, szűrési lehetőség minősítésük (Tag, VIP stb) alapján, utolsó bejelentkezés időpontja alapján stb.
:))) GYIK nem hibás, csak még nem írtam meg :))
Ja jó, meg van. Törölheted a topikom.
Jövőhéttől nem partnerem már az erste, szakítás történt a jogszabály módosulás miatt. Olyan költséggel járna a további kapcsolat, hogy számomra az nem érné meg.
hogy ha valaki kamázz vmit később a múltról, ne törülhesse korábbi bejegyzését :)
a saját hozzászólásaimat miért nm tudom törölni? pl. többszörös elküldésnél nm lenne rossz.
valószínűleg rekord látogatottság van ma... :)
vannak nem kívánatos személyek :D Mondjuk úgy, hogy nem csak az erste rendszere állt le a terhelsétől. Brutál mi adat generálódott ma...
párhuzamosan 150-250 folyamat fut az oldalon, ez az átlag. Ma reggel pl amikor közel 300 ember volt jelen egyszerre és klikkelgetett valószínűleg ez durvább volt :)