Jah hello....Ha ma USA -ban lenyugszik a piac..akkor jó eséllyel ki tudsz szállni a napokban..
Egon szerint modt főleg túladottá vált minden..ha nem jön nagyon rossz hír most akkor ki tudsz szállni.
Jah hello....Ha ma USA -ban lenyugszik a piac..akkor jó eséllyel ki tudsz szállni a napokban..
Egon szerint modt főleg túladottá vált minden..ha nem jön nagyon rossz hír most akkor ki tudsz szállni.
szerintetek mi a ****omat csináljak 10 konti konggal 19250-ről?
semmi készpénzem nincs a számlámon minuszba fog menni, ilyenkor mi van viszont van rajt 170 mol, 300 otp decemberig tudom tartani a 10 kontit? illetve a számlámon jelentkező minuszra számolnak e kamatot? kösz (szóval én sem lennék most a helyemben:)
holnap vajon mi lesz... Nulla poziban vagyok..lehet igy is kéne maradni..
holnap likvidálás ?
holnap gap up ?
Mi a szívás?
A dax longom ma csökkent kb 400 pontot, de valójában csak 50 pontot veszítettem, a többit eléggé jól elkereskedtem. Néha persze shortban voltam, de azért...
Szóval, ha azt nézem, longom van, akkor szívtam, de az eredménnyel meg vagyok elégedve
azt pedig hogyan sikerült? Duplázni?
nekem mondjuk kis pozik voltak...
Lefelé beálltam 17700 ra venni,aztán kiszedtem,3percre rá beszakadt minden,beálltam 300ra venni ott nem kaptam....most nem merek semmit csinálni,főleg mai nappal tőkét dupláztam :D
de már el is adtam a longot :D
a shortokat sikerült zárni 17.600 alatt...1900 pontot kerestem egyét nap alatt. .-)
szerintem is, ezért nem merek venni még..
17700 környékén a limit után zártam...ez van
Holnap lehetnek likvidálások,sok helyen az előző napi záróár számít....
viszek tovább shortot, holnap sztm likvidálásoknak kell lennie :D
Van itt olyan aki ma kereskedett és nem szívott egy icipicit sem? :D
Ez a mai nap überbrutál volt....tegnapi méltó párja!
Ez már mészárlás...pont olyan mint 2008 -as válság kirobbanásakor.
ott záródtál?
Szándékosan nem olvasok vissza, de remélem jó indikátor voltam, kihasználtátok.
Bear flag, letörés erős volt, mellette volt egy fej-váll alakzat is, mellette a leírt piaci folyamatok, és a nagy támaszok eleste.
Üdv.
bazzz bent álltam 550en és nem tudtam vsiszavonni. ERste meg összeomlott nem elhet nyitni gáááááááááááááz