Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: .

#407825 sbbacsi Előzmény: #407818

Mintha a számból vetted volna ki a szavakat...

Csak az a gond, hogy ez kb. 3 éve így van, azóta nincs mire longolni... legalábbis szerintem. És mégis mi volt a piacokon. :)

#407824 Kissherceg Előzmény: #407818

felesleges kamatot emelni, amikor a meghirdetett aukción kétszer annyian vennének, mint amennyi eladó van. Lásd tegnapi hírem.

#407818 Hathor Előzmény: #407796

Nem tudom ki gondolkodik a hazai piacban, ami elég sérülékeny. Elég a népnek a dupla értékű CHF.

Bármerre megyek a szkmában, mindenhol sírnak az eladók, hogy nem bírják tovább, hova megy még az árfolyam. Nem hogy nem tudják visszafizetni a hiteleket, de már régen megtakarításuk sincsen. A nagyobb halak is elkezdték felélni azt, amit eddig megspórpoltak, fogyasztás teljesen visszaesik. Nő az államdóságunk, nő a bizonytalanság és a terhek. Fizetések mellette nem nőnek, sőt valszeg nagyobb munkanélküliség is lesz, mivel nincs fogyasztás, nincs kinek termelni.

Nincs mire longolni most szerintem.

Megy az esés konszolidációja, esetleges zászlóba ma.

Vannak írások, hogy kerülik kishazánkat a befektetők.

Szerintem a jegybanknak kamatot kéne már emelni, ami tudom, hogy nem jó a gazdaságnak, na de ilyen piaci viszonyok mellett minek tartani, csökkenteni, játszani a mártírt megint, mint kint pénzpumpát alkalmazni?

Mai kereskedési rendszeretekben nem egy zászlót látni? mint bear flag-et?

Nem tudom, annyira nem nézem most Bétet.

Majd ha letöri alját, akkor megtudjuk.

Re: hl

#407809 Waszeitung Előzmény: #407808

Egy tízezressel lejjebb szívem szerint :D Faxom hogy nem a reggeli kihúzásban adtam el a longoldát...

.

#407796 BigRabbit

Bezzeg az eseseket le tudtuk szepen kovetni. Remelem csak erot gyujtenek a papirok.

#407791 Waszeitung Előzmény: #407781

Emelkedtünk tegnap óta közel ezer pontot.....ma azért elég karcsúak vagyunk többi Eu -hoz képest.

Daxli közel +2,5%

.

#407781 BigRabbit

Hat eddig nem latom azt a hudenagy ugrast felfele, amit vartam. Lefele se szerencsere. Sebaj, delben elmegyek ebedidoben kondizni, es ha minden ugy totenik mint tegnap, ugrik 400 pontot, de csak miutan kistoppol engem, hogy nehogy oruljek :) De "szep" pillanat is volt, kissherceg oromkodott 300on hogy elvittek a pakkjat, nekem ott volt a stoppom, es utana fordult. 850en tudtam visszavenni (-400 pont a nyerobol). Tul szep lett volna, kellett vmi.