megcsináltam .-)
A KT meg azért tágul hogy jó áron ráadhassunk. :-)
megcsináltam .-)
A KT meg azért tágul hogy jó áron ráadhassunk. :-)
anyjába tágul a kt megint.
Ja, mar varom a manos topikot. Meg az adotokat is varom:
US 14:30 Termelékenység, n.év/n.év, Q2, előző: 1,8%, várt: -0,70%
US 14:30 Munkaerő-egységköltség n.év/n.év, Q2, előző: 0,7%, várt: 2,40%
Elso korben ez a kerdes, utana sztem az usa nyito, majd a zaro. Meglatjuk megerositest nyer e a korrekcio. Ha nem ,annak nem orulnek. Ja meg bocs az ekezet nelkulisegert, kulfoldon dolgozom, kulfoldi billentyuzet (tudom, at lehet allitani, csak igy kenyelmesebb)
18700 alá nem kéne mennie már hatinak.
nem aggódok egy percet sem. stopot én is betettem, aztán hadd szóljon. első körben ma fogtam 300 pontot..azon is agyalok, hogy ma már nem is teszek be több megbízást, ne legyek már annyira mohóka.
Most kerestem meg. :))
Én a pénteki nyerőmet dupláztam meg a hétvégén. Nem mondom meg hogyan, de köze van hozzá egy szatyor utcán talált üvegnek, és a tesco üvegvisszaváltóautómatához:))
Szégyen :-)
nyitni akarok neki egy topikot szerintem..ott mindenki leírhatja az ilyen jó sztorijait.
A manós kasza után látom nembirsz nyugton maradni egy félnapotse:D
ezzel azért vigyáznék!
gondolom már messze vagy a beragadt pozidtól sajnálom..
de nézni és hinni hogy ennél lejjebb már nem megy úgyse az a legrosszabb amit tehetsz! Szerintem....
jelentem én is ráadtam még..eladási Stop ot tettem be..még 19.130 körül ráadtam.
volt már régebben is...gondoltam próbálok fogni valamit így longon mert beragadtam a pakkjaimmal és nincs már lém...mindegy decemberig jó lesz leszarom...nem hiszem hennél lentebb leszünk decemberben
Csak tipp talán nem ilyen volásnapokon kell kezdeni kostolgatni a instrumentumot.
bakker nicsoda ****ság ez a határidő meg én is h foglalkozom vele...minuszba van hihetetlen, komolyan...be kell lassan látnom h itt longal nem nagyon lehet semmit tegnap nyitottam 250-en nyilván ott fog fordulni majd hónapokig mint ma nehogy véletlenül egy fillért is keressek rajt...
950en kiszórtam a longokat, kis short.
nem vitték el a longom, gyááá