CHF is úgy ugrál, hogy követhetetlen szinte.
Úgy tűnik a nyitóban beleadás jó 5let lett volna :D
azon filózom hogy hol kéne ráadnom :_D
azért bejött a tegnapi dolog is : ráadtam 19.630 -on...de mondtam hogyha ráadok fel fog menni jócskán..hát itt van.
1:Nem offolok,belekevertem hatit is
2.Azt nézek amit akarok
3.Írtam egy hozzászólást hogy olvassanak :DD
Hathor meg is jegyeztem hogy dupla fülescsésze,szépen ki is tört belőle,jó meglátás volt!
Ricsi legalább nem kell vicces műsorokat nézned mert ami itt megy az kész kabaré :D
teljes mértékben egyet értek
?de akkor hogy kevernék a mutyit?
Inkább CHFet néznék most!
Megint megy a paritás irányába!
Este beraktam egy érdekes képet S&P-ről zárónk előtt USA topikba egy gyönyörű fülescsészét, abból kitört az index...
na szerkesztettem és elment az írásom :(
Szóval ma felrakok valszeg egy érdekes S&P elemzésemet a fej-váll letöréstől egészen a messze jövőig
Hát nem annyira:)
Nézd, én este 8-10 között tök jót kereskedtem, míg ti izgultatok, mekkora gap lesz mára. Nekem elegem lett a gap-ból, és soha többet nem fogok úgy kereskedni, hogy legyen.
Emellett olvasgatlak titeket, látom a KT továbbra is vicceskedik. Rég el kellett volna törölni. Mármint az egész instrumentumot, lehessen kötni bux-ra, mint dax-ra, vagy bármi másra.
1. ne offolj
2. szart nézel
3. ne bosszantsd az értékes olvasó táborom :D:D:D
Djia Záró 11 240, most a futi 11 160, az 80 pont, kb 0,7%. Valamit elnéztél :D
Jóreggelt,lássuk ki az erősebb a +4% hambi záró vagy a -1,3% körüli futi? :D
köszi Főnök. ezt most találtam a pf-en ők is hasonlítják a mostani esést az akkorihoz.
"A BUX 2009. március 12-én érte el mélypontját a 2008-2009-es válság során, aznap 9461 ponton zárt az index. Ehhez képest a mai záróárfolyammal számolva még mindig duplázni tudott."
Hát igen,medve piacon gyorsnak kell lenni..:) de ezt szerintem te jobban tudod....
ma longot nyitottam napközben. Merész volt, de ugy tűnik, mégis bejön. Péntekig 20500-on szeretném zárni
Igazad van. Pl most 400 ponttal többem lenne a mai fordulásból, ha nincs ez a barát. Viszont arra jöttem rá az elmúlt 1 év alatt, nagyon drágán, hogy kisbefektetőként nem tudok gyűjtögetni (megpróbáltam), így marad az 1/3 bele, és ha bukik, akkor kidob a rendszer. Ha megy, akkor hígítom, szigorúan csak a nyerőt. Tudom, sokszor megy el a nyerő. De csökkenti a bukót is. Stopp loss érzéketlen barát, ha ott az árfolyam, nincs érzelmi alap, bekerülsz a könyvekbe, és jól is van ez így.
medve is a réseket nézi ĐĐ
a bux hetes résről pattant (de csak időlegesen)
rohadt bolhák
hazafiak, ne férfiak... :D