Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: .

#407528 szotyi Előzmény: #407525

a stop loss az olyan barát aki hátulról fog lelőni, mikor legkevésbé várod.

kedves medve (akarom mondani nyuszkó)

;-)

.

#407525 BigRabbit

Nem hinném, hogy a végtelenségig tart a jókedv és lelkesedés. De ha kitart 1-2 hétig, én annak is örülök :) Tanulva a múlt hibáiból, a stop loss barátom azért ott lesz minden bokor előtt, egy puskával, ha kijönne a medve.

Re: nincs cím

#407521 szotyi Előzmény: #407510

nyugodt vagyok hidd el, csak most téptem össze a papírra rajzolt dolgaimat. még mindig tanulnom kell...sokat-sokat-sokat

szerencse, hogy virtuális szopó van

lehet, hogy kitolom távolabbra a szept1 visszatérésemet??..

nna tényleg jó8 holnap végtelen munkás napom lesz

#407513 Alexander Előzmény: #407504

érdekes long lesz holnap, otp is valószinü emelkedni fog, mert nélküle nincs emelkedés, közben meg 265-270es chf...

Örülök a longnak, ebből szerintem hamarosan lejtmenet lesz, legalább lehet rá készülni jobban, mint az elmúlt hétre..

#407510 kelvin Előzmény: #407504

nyugi majd délelőtt kiderül

tegnap 5% feletti esésre emelkedéssel kezdtünk

aztán a futik miatt jöttünk fel, lehet holnap fordítva is, bár a régióban alulteljesítők lettünk

éljen emelkedünk hát mi …

#407504 szotyi

éljen emelkedünk hát mi is gondolom!!

remélem találok vmi jó beszállót szept1-én. na mi lesz vajon? fekete csütörtök? vagy rózsaszín szept1 vagy csak oldalazunk 3 hónapig és ledarálom minden tőkém??

tökém se tudja de nem is érdekel most, bekaphatja a hónomalját börni néni

ja, hulló kések faxság, meg hogy 260 felett a chf..kit érdekel long van.

sziasztok

A beszéd

#407493 BigRabbit

Egy pár órára magára hagytam a finvizes diagrammot, és lám ha nem öntözik, a fák nem nőnek az égig. Visszajöttem, egy kancsó vízzel, és zsupsz, USA kilőtt felfele. Ne hálálkodjatok :) Akkor holnap long részemről továbbra is (stop barátokkal persze). Ha kis hal vagy, máshogy nem megy :)

Re: kf

#407427 Alexander Előzmény: #407415

Délután állitottam be, én arra számitottam hogy kitör felfelé az árfolyam, és emelkedésbe beleveszek, gondoltam... És ha emelkedni fog, akkor nem maradok ki belőle...

Zárás előtt nem sokkal ment fel odaáig az árfolyam, csak jött a lekötés. Amiben jó vagyok: Viszonylag csúcson tudok venni, mélyponton eladni.

#407410 Alexander Előzmény: #407360

Kivételesen örülök hogy nem húzták feljebb, volt egy stop-pal beállitott vételen 19040-re 40db hati long, és csak 14teljesült.

Ahogy nézem, most még a 14is soknak tünik..

#407383 Csilla76 Előzmény: #407373

hát úgy érzem, hogy kár volt elengednem a shortot...nem bízom abban, hogy egyből megmentik a világt. A bux is jelezte.

#407364 Csilla76 Előzmény: #407360

holnapra nincsen pozim, amúgy egy kicsit meg is szívtam..:-) de legalább nem buktam. én aludni fogok ma egy nagyot. este megnézem, hogy megmentették-e a világot..az inflációval:-DD

azt figyeltem, hogy most nem jönnek olyan rossz hírek, mindenki megnyugodott egy kicsit...vagy valami más is van.

#407360 Waszeitung Előzmény: #407325

Ha nem jön akkor afrikai sz.póbéka lesz,botrányos nagy alfajával együtt....

18910 lett hati...kihúzhatták volna nyugodtan 19200 alá :D