Hátööö...van mongyuk longom 22100ról,erre szeretnék stoppot beállítani hogyha 22e alá megy adja el,nyitok ugye egy eladás ablakot és ott hogy töltöm ki?
Hátööö...van mongyuk longom 22100ról,erre szeretnék stoppot beállítani hogyha 22e alá megy adja el,nyitok ugye egy eladás ablakot és ott hogy töltöm ki?
Mármint hogy minden automatikus zárású tdt?
Tegnap egy tdt vételem volt, és ezt két részletben adtam el.
Első részlet manuális volt (stop), ott úgy látom, LIFO szerint adta el. (úgy is adtam meg)
Második rész volt az automata zárás. Szerintem ott is LIFO-t adtam meg (bár lehet, hogy elnyomtam)
Tehát ha automata a zárás, akkor felülírja a készletértékelést FIFO-ra?
Vagyok,csak más kalandokkal történek,dolgoznom is kell :D Köszönöm a segítséget,kipróbálom és visszajelzek hajó hanemjó :D
Waszi böffencsbe! Jó nem jó, nemtudom, ez kellett vagy más! Vag ymi van:D
Waszi
Ajánlom hogy kattanjrá a stoppokra és fejezdbe kézzel zárogatást egy volás napon mire kitöltöd a ajánlatodat addigra többszázpontal pucolhat el az ár példa a tegnapi nap. És akkor megis van a baj arról nem is beszélve hogy megszabadulsz a pszihológiai nyomástól amit a heves mozgás okoz káros az idegrendszerre hosszútávon erős idegméreg:-)
Minden instrumentumnak megvan a saját lépésköze, gondolom ezt tudod. De legyen itt egy példa:Ricsié 5pont, Otp 1 pontonként stb, a hatiban ez félpontonként van. Tehát ez azt jelenti pl ricsinél hogy csak 0-ra és 5-re végződő áresetén lehet adni venni, 20 122-n nem mert sem 0 sem 5-re nem végződik. A hatiban kényeztetnek bennünket mert ez 0,5 pontos pontossággal választható de a 10X szorzó miatt ez kell is nekünk nagyon.
Ennyit a lépésközökről többet nincs is mit tudni róluk.
Stop vételi ajánlat: tegyük fel hogy vennénk hatit abban az esetben ha az ár meghaladna egy általunk kivánt szintet. pl legyen a mai maximum ami 19 339 ha efölé menne az ár akkor szeretnénk ha venne nekümk a rendszer. Ebben az esetben beteszünk egy vételistoppot 19 345-re az árnak mindig magasabbnak kell lennie különben nem lenne értelme. Azt berakjuk tehát kicsit magasabbra 19 350 itt biztosabb hogy nem robog át rajtunk az ár jó eséllyel teljesül. Eladásistopnál ugyanez a rendszer csak forditva stop magasabb mint a kivánt ár. Irj ha valami zavaros.
Bocsi,én most vagyok álmos,és látom hogy írtál :D
Randomnál még nem adtam stop megbízást mert viszonylag sokat vagyok gép előtt...szval megköszönném ha leírnád,mert ezt a beállítható lépésközt (sem)értem.
Na erre volt a türelmetlenség? Nem is válaszolsz:D
Na, kedvedért bekapcsoltam a netboomot. Ott tényleg van ilyen, hogy lépésköz meg árfolyamérték, de nálam csak ez van a helyén: --- Gondolom nálad is.
A többi funcijjó ugyanaz, mint randiban, csak a dizájn más.
Szerintem hagyd figyelmen kívül a kivonalazottakat, gondolom valami olyan lehet, ami még nem működik. (de ez csak feltételezés)
A többivel nincs gondod, ugye? Ha mégis, akkor én is szívesen segítek elmagyarázni. Előző hozzászólásaimból láthatod, hogy nagy mágusa vagyok a megbízásoknak, így sikerült ma is a hitt nyereség többszörösét veszteségként előállítani... :-D
Waszi
Kicsit én értetlenkedek a kérdés fölött. Ha jól értem akkor nem adtál még soha stop vételi/eladási megbizást?
Ha erről van szó akkor leirom szivesen holnap már álmos vok.
Sajnálom, de én még a kérdést sem értem. :-)
Én sehol sem láttam eddig ilyen lépésközöket vagy miket.
Ez a randiban van, vagy a netboomban? (én csak randit használok, netboomot még meg sem néztem, hogy működik...)
pasz, Én kistoppoltaatom a retekbe, részletek nem érdekelnek :D
Hölgyek,urak ha ilyen szépen összejöttünk esetleg vki tudna választ lenti kérdésemre? 342.darab...thx előre is!
automaitkusan fifo minden ügylet.
Nézegetem, de csak azt látom, hogy a FIFO-ból adott el.
Lehet, hogy véletlenül én jelöltem be FIFO-t, de akkor is tdt, tehát ezt nem értem.
Nem automatikusan LIFO egy tdt ügylet?
vááá, már semmit sem értek...
Létezik az, hogy automatikus tdt long záráskor nem azt adja el, amit vettem aznap, hanem egy adag FIFOT???
Valami nem stimmel...
hmm köszi, ha ezt tudom...
mikor vanm tdt zárás?