Nekem az a terv hogy annyit fogjak meg mint amennyiről lemaradtam :D
Nekem az a terv hogy annyit fogjak meg mint amennyiről lemaradtam :D
jaja, most sunázom a piacot. Felfele megfogok annyit, mint lefele panaszom nem lesz.
Azt vágom hogy nem sc...nekem az is jó ha korival dől a lé :D
Grat!
Ma a reggeli +2%-om után a nagy tovább szakadásban sikerült -2%-ot csinálnom. Azóta 400-ról nagyon kis longban, de lehet hagyom a francba az egészet. Minél inkább akarok annál kevésbé megy. Remélem egyszer én is megtanulom hogy kell ezt. :))
ez még nem az. 18700 az egyik fontos szint ma. Felette talán, illetve 19200
Kezdődik...
igérem próbálkozom SC-ben majd veszek én is, de csak csínnyán!
köszi
Álmomban sem gondoltam volna hogy ma rá tudok adni 19550-en és egy 1000-sel lentebb zárni :)
Már csak az oti shoprt om hiányzik 650-ről, az nettó 300 pont és ráadásul TDT lett volna. Na de mindegy, nem vagyok telhetetlen, az az idő már elmúlt! (Van mégsem?)
Lesz itt még felpatt,csak azt nem tudni honnan,mikor és mekkora...bár a bux pattanása,eddig olyan döglött macskás.
Kelvin grat,most már akkor felhúzhatnád hatit 22e fölé! :D
gratula, nekem annyi az örömöm, hogy a tegnapi longot pluszban zártam :D
nem is vártam legföljebb a 19250-es hati longra...azthittem lesz még egy felpatt az amerikai megegyezésre...
18500-on shortot zártam, túl nagy volt a pakk a délutáni ittlét meg bizonytalan. Erre a napra 13% profit elég a teljels tőkére :DDDDD
Ez szép nap volt, nyugodtan alszom.
Imádom mikor mki megy csak mi nem :D Visszateszt lenne 20e-re biztos bontanék este egy bambit! :D
Bluebalu tanácsot nem merek adni,mert nem az én pénzem....sajna stoppolnod kellett volna,mást nem tudok hozzáfűzni :(
szopok én a longjaimmal bőven abból nincs hiány oti 5250 átlagár ricsi 37900 mol 19875 (költségekkel együtt) szóval a hatit meg lehet h decemberben kéne zárnom? gondoltam egy kis aprópénz, de még az sem jelen állás szerint, totál érzem h itt kéne venni, de saját pénzre már nem tudok...hitelre meg nem merek...sztem a napokban lesz egy nem kicsi felpatt...tisztán és erőssen...az összes tőzsdei tapasztalatom alapján érzem...az óriási baj h nincs pénzem...hitelre meg kockázatos nagyon venni...így végig néztem az esést, végig fogom a longot és azt is h a céláraim előtt fordíttanak megint ezt kb háromszor eljátszák majd...és én semmit nem tudok tenni...viszont folyamatosan agyalok majd hátha mégisd valamit majd tudok...
20ks visszateszt? :D
imádom mikor kiürül a könyv.
Félve mondom de egyenlőre úgy tűnik hogy 18e bux tart...én abban bízom hogy vmennyire azért visszakorizunk,de benne van hogy tovább borítanak,ez itt most kaszinó.
mondanám, hogy neked már csak szopás, de viccen kívül kiszámíthatatlan. Mindenhonnan szórják ki a népeket, de sztm ez az esés meglesz véve.
kérdés hatiban mi várható jelen állás szerint? ma nyitottam 10 konti longot 19250-en (kicsit-nagyon korán)
jaja, sc legalább ilyen beteg lesz...
Nem bizonytalanítottál el,azért írtam hogy kis csomag a kezdőadag :D Elnézve hogy reggel seperc alatt félezer pontot borítottak célszerű felkészülni a rossz irányra is...