Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#406782 kelvin Előzmény: #406774

nice profit

én még tartom, most kezd izgalmas lenni 950 -19k között lehet rányitok, de már szigorú stoppal

#406772 Waszeitung Előzmény: #406759

A zárás koránra sikerült....remek! A qsd vfđĐ[ hogy így kell mozogni ennek a tetű buxnak! 300 pont szakadás kettő perc alatt!

:DDDDD 19100-on elvitté…

#406768 kelvin

:DDDDD

19100-on elvitték a pakkot utána rotty :DDDDD

short bővítve

#406759 Waszeitung Előzmény: #406755

Vazz megen nem jutott nagy öröm eddig a -5% hambiból :( Shortot zártam,most vagyok ott mintha a longokat zártam volna péntek este...hogy kivagyok erre a piacra!

Most megen ki kellene találni hogy mit nyissak....asszem a legjobb ötlet egy sör lenne estére,az tuti jó pozi lenne :D

Futikkal meg megen parasztvakítás...tiszta karácsony feeling.

#406748 kelvin Előzmény: #406740

a legbosszantóbb, hogy otp tdt short nem teljesült 650-en

belevettek, de nem első voltam a sorban és nem kaptam most látom, azt kuvvvv.. áh szép lé lett volna :( sírok minnyá

#406747 kelvin Előzmény: #406740

a legbosszantóbb, hogy otp tdt short nem teljesült 650-en

belevettek, de nem első voltam a sorban és nem kaptam most látom, azt kuvvvv.. áh szép lé lett volna :( sírok minnyá

#406746 Ibiza Előzmény: #406712

sztem ma usa lenyugszik.. hektikusan kezd pluszból le de utána halvány pluszban zár..

semmi nem történt csupán annyi kimondták azt amit a piacok már beáraztak.. ráadásul ha tényleg elszámolta magát a leminősítő cég és ezt bevallja akkor nagy hepi lesz..

obama megmondta - mint nagy kommunista vezéreink - usa AAAvolt az is marad..punktum..

#406744 Waszeitung Előzmény: #406739

Most kerültem gép elé,tegnapi long után zárás előtt shortnyitás volt,kész szerencse hogy nem voltam monitor előtt 9-kor mert biztos kivágtam volna a kollegáémat is,mi a rákot kerestünk mi -5% hambi után 19650 hatinál???? Egészen elképesztő...

Némi fáziskésésben vagyok péntek este az areggeli longot kellett volna zárni,tegnap reggel shortot nyitni...ma vajon miről csúszok le?