megint shortban :)
megint shortban :)
én is szívtam, de aztán sikerült a tegnapi beszállót visszaszerezni..hát ez van.
18990.
én is betettem 280-ra nem lett meg aztán 200, az sem, most várok egy megpattanást utána bővítés
aki tudta, hogy ma pl el kell adnia 1,5millió otpt, főleg... :D
Micsoda szép short beszálló volt reggel, agyamat eldobom, ilyen szopacsot!!
300 alatt nem telejsültem, ott akartam. Prompt pattant, csak hati nem.
tartom, 200on akartam bővíteni addig nem jöttek fel, most kivárok, visszavontam
az az érdekes, hogy otp 4350 alatt pince, mol 17500 alatt pince a hozzájuk tartozó hati meg 19300 lenne ahonnan megint csak pince első kettő tart hati megrottyant
Hát mióta medvetáncoltatós avatarod van látom bejött az élet :)
Engem szerencsére csak tökörészésre késztetett, molt akartam adni, de másodszor nem szúrt vissza 300-ig. Hati meg kis pakk, ilyenkor áll jól irányba megóvva a nagyobb nyerőktől :))
lezártam. betegesek. Inkább legyen zsebben... + kicsi long :)
zseni vagyok:D
Reggel a szokásos etetés volt..... be is nyeltem rendesen pffff
Nekem pár ponttal lejjebről, mindjárt 300pont azon is.
bővítés 200 alatt :D, de majd meglátom mennyire ütik a bluekat
végre van sikerélményed, tök jó. én meg ott vagyok, ahol tegnap voltam. remélem, hogy esünk mi is ma két százalékot, az helyre tenne.
Én már felpattanást is várnék lassan... kint. A tegnapi nap már nagyon csúnya volt így egyben az utóbbi 2 héttel.
A dupla long pakkal valahogy túléltem a hétfőt, de elk*rtam, mert akkor sem zártam a nagy visszarántásban, csak lentebb. (júliusi plussz közel felét elvitte ez ez a 2-3 nap) Tegnap kis nettó shortba léptem, de persze ott sem a tetejéről, ma először longba fordultam reggel 550 körül, majd vissza normál pakk mérettel shortba szintén 550-től.
Nem megy nekem ez a forgás olyan jól mint neked az elmúlt napokban. :)
Főleg a péntek-hétfőt sajnálom, mert jó irányba álltam, de mire végighezitáltam a long nyitásokat addig elment mellettem a piac. Hiába, meglévő szar pozira még rányitni nem egyszerű fejben. :)
ujjat nyitottam