nekem is onnét van, bővítsünk vagy úgyis kistoppoljáik? :D pl lezárom :D
nekem is onnét van, bővítsünk vagy úgyis kistoppoljáik? :D pl lezárom :D
sok halálváró gaz ember :D
sebaj, ma meglesz az a célár. szerintem mindenki odavárta..még én kis buta is..igaz lentebb..jó lenne napi minimum alá menni..áh.
nem tudom, de megint megszívatott ez a szemét..kiugrottam shortból most vissza...nem kellene ugrálnom.úgyis esni fog.
Ha ma reggel megcsinalta volna a lefele nyitast, akkor a 18,500-zal az en celaram meglett volna prompton. Erre belekopnek a levesbe.
Mindegy, legfeljebb teljesul a het vegeig... :)
elkerekedett a szemem nekem is:-) megkocogtattam a monitort hátha kontakt hiba, de nem:-) 18600 ra raktam zárás ajánlatot. Erre ott vagyunk ahol tegnap:-)
már shortban, fedezni kell longokat :)
Hülyeséget írtam, 19 alattra gondoltam, olyan 18600-ra. Most már tök mindegy, de mire ez a nagy feltámadás?
kistoppolták a longomat.
Bud mondtam usat tradeld, ez itt más :)
Sziasztok, én meg 18200-ra gondoltam, hogy esünk, de hát nehezen emelkedünk, nem is akar emelkedni semmit a hati, máris adják be.
legalább 20kig menne el, hogy ott ráadhatnánk:-D
Tegnap este a nyakamat tettem volna rá, hogy 18 alatt nyitunk ma. Még ma reggel is. Ismét bizonytalan lettem, de rendesen.....
ahhoz képest hogy tegnap mekkora esés volt ez még belefér... a 7. legnagyobb esés volt a Dow Jones 120 éves történetében.
ez neked kicsi? http://stooq.com/notowania/?kat=i6