éppen kiakartam szórni a longokat, erre nosza... :)
éppen kiakartam szórni a longokat, erre nosza... :)
Ezeknek az 1-2 órás visszahúzásoknak a mérete meghaladja a megszokott átlagos napi mozgásokét. :)
Akkor mindenki esést vár továbbra is? Lassan 2 hete folyamatosan megy. Vagy egy-egy ilyen 1-2 órás visszahúzás elég korrekciónak? :)
Valami iylesmire gondolok hatiban a háromszög alapján:
ezt már nem akartam oda írni! :)
Thx
szerk: érdekes hati mai kereskedési felületünkön látható képe:
Látok rajta mindent. Csökkenő háromszöget szintén, mellette kezd bejönni egy fordított fej-váll is benne, ez ugye ellentétes hatású.
Sp alapján továbbra is anmíg háromszögben mozog azzal a háromszöggel számolok. Markersben buxban szintén fej-vállat is láttam a mai mozgásra. Szóval jobban ki kell elemeznem, hatit, buxot markersben most.
Ha már más is látja, akkor van létjogosultsága!
Látom valóban figyelsz ,-)
finvizen rendesen megy, de főleg usa topikban :)
Reggel **** hati mehetett volna fel 20kig legalább...
Mondanám hogy jó fej vagy,csak nem fedné a valóságot :DDD
Amúgy kész csoda hogy kettőnk miatt tartják a piacot...ha hambi így vagy rosszabbul zárna akkor náluk új alj és vszeg mi is mennénk levesbe.
Ezn kívül hol van még futi,mert itt megállt:
vki cummantani fog :D mondanám, hogy neked jól állna, csak egy irányba állunk...
Jogos,arra gondoltam :D Kt 100 pont alatt...piacunkat tartják ezen a szinten,vajh mi lesz ebből?
Naposon mondod?
Leértünk a háromszög aljára, itt kinéz a csökkenő háromszögben egy fej-váll kialakítása is.
A bal váll, fej készen van, jobb vállra most emelkedhetnénk vissza egy kicsit, ha még van annyi kraft, de nem sokat enged a háromszög leszorítója, majd letörhetnénk a nyakvonalat. Chart szerint természetesen.
Szerk: bár negyedszeri érintés jött el.
este jövök...addig ne húzzátok 20.000 közelébe :DD inkább 19.000 közelébe vigyétek, jó ? :D
ilyen kt mellett shoortolni se érdmees.