A szakmát ki kell tanulni és jól kell tudni kezelni! ,-)
A szakmát ki kell tanulni és jól kell tudni kezelni! ,-)
Elég gyenge a forgalom nem? Vagy csak én keveslem?:)
oké..megnézzük mennyi erő van benne lefele...
Adj el minden házat :D
Én amikor még 20K fölött volt a pakkod, akkor is ezt javasoltam Neked, de nem bírtad ki pénteken.
Amikor letörjük S&Pben; mai aljat, akkor törik a csökkenő háromszög lefele. Érdemes ezt az alajt figyelni, utána lehet számolni a háromszög magasságával, de akkor még beírom majd, addig elkezdek a munkámmal is foglalkozni. Természetesen ha háromszög leszorítóját kivisszük fel, akkor mással kell onnan számolni.
Szép napot!
múlt hétfőn is csak a longot látta mindenben..be is longoltam...aztán délután esett 400 pontot :P
mondjuk olyan hirtelen hír jött ami sok mindent megváltoztatott..ezt nem lehet előre tudni.
ez a mostani pakkomat már nem szeretném lezárni futtatni akarnám az esés aljáig. azért Stop betéve két helyre is.
Nem tudom..
Egonnál már múltkor is mutattál egy A pontot, most megint A pont, valamit elkalkulálgat szerintem, bár én nem nézem, csk nem értem hogyan van ez.
Egon mindenhol az emelkedést várja most.."A" pontra... akkor tehát ha mégis igy lenne..akkor is lesz még "B" pont is..ami ismét nagy esést mutatna..
ha mégis TA szerint lesz minden
A stop jó dolog...de sokszor volt olyan hogy bárcsak ne használtam volna Stop ot...akkor jó ha nagyon megváltozik a trend..180 fokos fordulatnál.
délben el kell mennem...lehet beteszek egy Stopot...20001 -re. ha nagyon megváltanák a világot..
bemegyek majd a Questor brókeremhez...hátha van valami hasznos infója amit megoszthatok veletek is .-))
Ezt pont Harthortól kérdezed?
:))
Görcsösen ragaszkodsz a shortjaidhoz, ami nem biztos, hogy egészséges, főleg stop nélkül....szerintem..
Egon 20.000 -re várja..még ma...hmm....
biztos hogy mindig a TA szerint kellene nekünk is mozognunk...ha ilyen jelentős esemény történik hétvégén ?.
az jó lenne ha tényleg háromszög szerint mozogna...
na nálunk úgylátszik megvolt a próbálkozás egy felfelé mozgásra...csak az a kérdés hogy mennyi ideig kell itt lennünk, és esegetnünk hogy újabb tömegek kezdjenek eladni.
nekem már egy csökkenő háromszög is kinéz S&P-ben rövid charton, talán mostz megy le a háromszög tetejéről az alj felé, ezt figyelem most.
Képet nem rakok most fel.
Igen, amikor ránéztem, beláttam a vételi oldalt 800-706-ig kb 40konti állt.
sztm simán átmegy ma rajta.
van shortod már ?
rá kéne adnom nekem is....délután megint nem leszek......
akkor jó. 100 a kt, rossz vicc