Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: horgászkunyhó

#175836 Kissherceg Előzmény: #175829

könnyű neked, kimész egy hordó jófajta szexárdi borral aztán jöhetnek a halak.. :)):))

vadrew : Féderben ami n…

#175835 TrogerBroker

vadrew :

Féderben ami nekem nagyon bejött az a Shimano Hiperloop, vagy valahogy így írják. Enyém 3,90-es médium hevi. Vígan dobálom vele a 100 métert ha akarom. Ha még keményebb kell akkor sima hevi-ban is kapható.

#175829 banyaiz Előzmény: #175822

megsasolom.

Dunára lejutok általában woblerezek süllőre, néha harcsa is jön általában nyáron ősszel járok, ha jó vízállás.

Amúgy meg Szálkai tározón egész évben csónakból nyomom, imádok spiccbotozni, főleg harcsázáshoz fogom vele keszegeket de tavaly vagy ötször megtéptek közben pontyok, egy-kétszer azt hittem törik a bot kb markolatig hajlott ötös shimano best master tűspicces, tömény élvezet. :D Meg néha rámjön akkor tuskósban ponty, csak sokat kell szerelni, és néha szoktam matchbotozni keszegre.

Süllőt, harcsát fogni és enni is imádom 2 nagy kedvenc. Süllőre vagy mártogatva tartáson, medertöréseken, vagy gumihal. Harcsára mindennel. :D

#175817 Zabás Előzmény: #175814

De ha valaki pontyozik, vagy csukázik akkor az is szét offolja ezt a topikot :P !

#45160 TrogerBroker Előzmény: #40605

Kicsit messzebb van, de ajánlanám neked a Rakacai víztározót !

Festői környezet, lehet bérelni házakat, viskókat, kiváló halállomány. Észak - Magyarországon van, Aggtelekhez, Jósvafőhöz viszonylag közel, úgyhogy látnivaló is van bőven.

horgászkunyhó

#40605 Kezdolap

Sziasztok,

Tudnátom mondani klenül vízparton bérelhető horgászviskó/ház tippeket egy kocahorgásznak, vmi jobb horgásztó mellett, ahol kutyával is meg lehet jelenni és hangulatos a part és stb? Mondjuk Bp-től 200km-en belül.

A lényeg inkább a hétvége kellemes eltöltése, hangulat és a szabad levegő lenne, nem pedig az országos rekordfogás lehetősége..:-)

Köszönöm:-)

kiengedtem a szellemet a…

#39988 Rozsdáskilincs

kiengedtem a szellemet a palackbol hiaba no kivannak ehezve a horgaszok tavasz van:-)

Re: Horgászok ide!

#39979 Bakiba Előzmény: #39973

Mindenkit kimoderálok aki nem ismeri el, hogy az enyém a legjobb:))))

#39977 Ragyas Előzmény: #39971

Én is sokszor lusta vagyok nagyobb energiát tenni a dologba, inkább a zsebembe dugom a csontisdobozt és egy 5m-es spiccbottal megyek le a Dunára.

#39975 TrogerBroker Előzmény: #39971

Nyáron éjszaka : Bojlis alapszerelésen fenéken bármilyen főzött csalival pontyozni, amúrozni.

+ mellette az év többi időszakában Féder bot fenéken és úszón pontyozás.( persze ez nyáron is )

"tilalom van! gondolom t…

#39972 TrogerBroker

"tilalom van! gondolom tudod

en meg nem voltam az iden de mar figyelgetem a vizallast

mar nagyon mennek enis

a soderosra jarok tavaly vot hal boven

rozsdáskilincs"

És a halak tudják ? :D

Á.. Tilalom miatt magántóra megyek, ott nincs semmire tilalom és pontyozhatok éjjel úszóval..:)