Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#405905 kelvin Előzmény: #405904

Én zártam pénteken a shortokat, sajna a nagy felcibálásba és valószínű nem tudom jobba újranyitni, de akkor is az OTP 4500-4300 elesésére spekulálok. Ha az elesik akkor shot és hati irány a mély, de nem hiszem hogy 18500 megálló lenne. Na de majd látjuk.

#405904 Alexander Előzmény: #405890

Megint likvidálnak egy halom otp kisrészvényest, utána irány észak. Technikailag hatinál ha jól emlékszem, 18500 körüli szint jön, majd fel 21400ig? Elvileg a képben benne van, egyrészt reggel megopatnak egy halom embert, majd felfele beültetnek egy halommal...

#405890 kelvin Előzmény: #405889

Majd megmagyarázzák és kész. De én akkor is a bekövetkező bear piac mellett teszem le a voksom nagy volatilitással egybekötve. A holnapi nap sztem olyan lesz, mint a péntek volt. Nyitóban le aztán fel.

#405889 Euroman Előzmény: #405877

hát a 22 óra elmúlt, de a helyzet minden szempontból ugyanaz, mint az előző beírásomkor...egyelőre nincs deviza crash

#405883 Euroman Előzmény: #405879

jah...meg dax-xal példálózni....mikor 8 napja esik folyamatosan, ebből az elmúlt hét minden napján 2,3-3,4 %-ot....mégsem írtak ilyen címeket a múlt héten....shortfolio=fassfolio:)....a múlt hét is emberes volt, 5 nap alatt dax= -13,6%

#405881 BudFox Előzmény: #405870

Az a baj hogy rajtunk Magyarországon minden hatalom átviharzik, vagy lerohan minket, ezellen semmit sem tudunk tenni már 500 éve :-(

És most is megmondják mindig hogy nekünk mit kell csinálnunk..dróton rángatnak minket állandóan..tettszik vagy sem :

régen a törökök mondták meg hogy mit csináljunk

azután az osztrákok...

azután a népszövetség...

aztán Hitlerék a világháború alatt...

utána 40 évig Moszkva és a kommunisták

manapság az IMF terrorizál mindig hogy mit-hogyan kéne csinálni...

most meg Brüsszelből pofáznak folyton :D

#405878 Euroman Előzmény: #405877

ehhez képest a budacash és az equilor honlapján vidáman ugrándoznak az árfolyamok, tehát szép számmal vannak kötések....

#405876 Euroman Előzmény: #405875

devizában egyelőre semmi különös....248-249-en zárt pénteken, de napközben 253-254 volt...most is ott nyitott, és nyitás óta a huf picit erősödött, most 252-253-on kereskedik..usd kicsivel 190 alatt, eur 272-73....péntek délelőtthöz képest szinte semmi eltérés.

Érdekes ez a leminősítés…

#405875 kelvin

Érdekes ez a leminősítés. Gondolom esést hoz majd holnapra. Kérdés hogy mekkorát. Mindezt majd megmutatják a devizák és az ázsiai tőzsdék.

#405871 Ibiza Előzmény: #405860

ezek soha nem vonulnak vissza...

jelezte továbbra is véleményezi a világgazdasági eseményeket..

#405870 Ibiza Előzmény: #405867

van egy történelmi lehetőségük.. ne agdódj kihasználják ha kell.

nem kell beugrani az agonizáló euró mítoszának.. lásd dollárövezet országai..

#405868 BudFox Előzmény: #405867

beszéltem több magyarral is aki Svájcban éltek...a Svájciak eléggé zárkózott emberek...alig fogadnak be maguk közé idegeneket..csak korlátozottan...

Csak eladják az automata óráikat, precíziós gépeiket, és várják hogy a bankjaikba hordják a pénzeket.. az hogy mi történik körülöttük a világban nem nagyon érdekli őket.

#405867 BudFox Előzmény: #405848

eszük ágában nincs belépni Svájcnak az Euró övezetbe...egy "bukott" valuta, mint az Euro -ért nem áldozzák föl a saját erős pénzüket...

Inkább óvatosan figyelik hogy mi történik körülöttük a világban...és azzal vannak elfoglalva hogy az erős Frank miatt több turistát csalogassanak az országba..és azok a cégek akik exportból élnek átvészeljék ez az időszakot..

Svájc sohasem közösködött Európával..nem voltak benne semelyik világháborúban, nem léptek be az Európai Únióba...nem kérnek belőle, nem voltak benne a 2008 -as válságban sem....ebből a válságból sem fognak kérni..köszönik szépen megvannak nélküle is.

#405851 hosszhuszár Előzmény: #405848

140 körüli hitelnél, 20 évre adta el a pénzét, 250- fölött rögzítve, megduplázta a 20 évet.....