Shortot zártam,elég ez nekem mára...Neked is járt már Bud piszkosul! :D
Mai próbalong elindult! :DDD Kamat 120 pont...
Shortot zártam,elég ez nekem mára...Neked is járt már Bud piszkosul! :D
Mai próbalong elindult! :DDD Kamat 120 pont...
550enről short 420on zárva
ez benne van a top 5 legnagyobb gap down -ban amit a BÉT -en láttam..
annyit megkerestem mint máskor másfél hónap alatt
Ügyes Bud koma!
Sokat én sem csalódtam :)
Ahogy észre vettem nincs egy longos sem köztünk, így nem kell senkiért aggódni.
Alakul a társaság ,-)
Aztaqva....
600pontra tippelek.
Futik -1% ban így kezdésre...vajon próbalong mit hozna ma? :D
És mit hoz a hétvége,lesz-e vmi rendkívüli bejelentés,pletyi,már megen kaszinó sokadik rész :D
most már igazán kár a short stoppokért.... :)
Pl május első napján rögtön öntés volt világban. Működnek azért ezek a szabályok, májusban eladás stb, de elég élesben megy a játék. Ez így folytatódik a jövő az lesz gondolkodjunk előre májusban eladás, de biztos ami biztos januárban kezdjük, mikulás rally , de már szeptemberben stb. :)
Persze ezek se kőbe vésett dolgok, de pszichó nagy úr.
engem is meglepett, magam se számítottam erre.
Furcsa nekem augusztusban ilyen heves érzelmek vannak a világban. 2008 óta olyan a piac, mintha mindenki próbálna még előbbre gondolkodni. Hagyományos medve ősz helyett már nyáron öntögetnek stb. Az ősz lesz nagyon érdekes, és az év vége mi sül ki ebből.
áhhh, semmi ilyen nem lesz... nem tudom hova van ekkora izgalom... Hétvégére kimarad és milyen poziban, az érdekesebb kérdés... :D
Nyugi Gyuri bácsi visszavonult, bár lehet beugrik még buxozni egyet utoljára, ha ránéz a piacra. :)
nem kell túl izgulni.. .:))
Huh, hát 19750 meglehet nyitóban. Kb -1,6 -1,7%. Ha csak annyi %-ot esik nyitóban mint amennyit amcsik estek 17:00 után már alatta nyitna.
Mit találtam : http://www.portfolio.hu/vallalatok/technikai_elemzes/hatalmas_ter_nyilt_lefele_technikai_elemzes.153266.html
Bocs főnök :)