Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#404989 szotyi Előzmény: #404852

megvolt a vacsi?

a volát borzasztó nehéz kihasználni szvsz.. nem alkalmasak rá a kereskedési rendszerek

(akarom mondani az erste netbrokker biztos, hogy nem. egy kalap fos. mire bepötyögöd addigra elment világgá, csúszó stop meg nincs, az aktiválási ár meg...hát szóval, volt már rossz tapasztalatom)

#404971 kelvin Előzmény: #404941

Én is beálltam 750 és 900-ra meg 450-re

ebből csak a 450 teljesült, mert a 750-est későn tettem be. Na de majd kiderül mi lesz itt még. Valahogy nem tudom elhinni, hogy most van az a 2. mélypontra nézünk. Az iszonyú volát, meg jó lenne valahogy kihasználni.

#404957 Amatoregy Előzmény: #404911

csak ne egyszerre nyiss 1000 konti shortot. De ha igen én egy rövidke longot indítanék kontra indikátorként.

Egyébként meg mostanában kerülöm a bux-ot. Este bevinni pozikat, majd másnap este tolni a sl-en nem egy egyszerű dolog...

#404941 Waszeitung Előzmény: #404933

Napközben találomra próbalong,majd zárás...utána shortépítésre beálltam 750-től felfelé,nem jöttek fel értem,450 magasságából próbalong,mondom ez éves támasz baxik letörni...letört,kivágtam majd short ami már hozott is majdnem nullásra a mai napot :D Igazi élvezet volt a fax rossz oldalán állni,de most az van mint felfelé...akkor ellenállás,most támasz nem számít,szép kis para kerekedett nyár kellős közepén,erre gondolom kevesen számítottunk.

No lesz itt még vszeg felfelé kör,ha ölég gatyán fog kinézni minden :DDD

#404933 kelvin Előzmény: #404929

Na most értem ide, látom szép kis nap volt megint. A short 450-en bővítve. A zárást még kitalálom, de lehet bővítek attól függ hogy alakul a holnap.

#404929 BudFox Előzmény: #404909

a legnehezebb hogyha egész eddig shortoltál, akkor jó helyen longba fordulni..a legnehezebb az elhatározás, hogy akkor most zárok..és indítok mást.

tudom..nálam sem egyszerű

#404927 BudFox Előzmény: #404876

mindig csodálom ahogy napon belül is ilyen jól tudsz longból shortba fordulni..majd megint longba ..nekem ez nem nagyon menne..

én inkább építgetni szeretek, meg trendet figyelni .-)

#404909 sbbacsi Előzmény: #404855

Nah a délutáni mókából megint kimaradtam.

Én longot viszek holnapra, mert most nem akartam itt hagyni az egészet és a shortokra betettem egy akkor még bátornak számító 289 és 179-es zárót. Teljesültek. :)

Persze valószínűleg épp ezzel szívom meg... napokig oda-vissza pattogtunk a sávban, amit én csak végigbámultam... vagy nem bámultam, mert nem voltam gépnél és beadva se volt semmi.

Most bezzeg... :)

Szerencsére több volt a short mint a long, így ha szakadunk tovább némi veszteséget kompenzálni fog. Csak ugye nem ezért nyitottam. Kicsit fájó szívvel nézem végig ezt az esést igazi nagy pakk nélkül. Pedig az egész tőzsdés pályafutásom a shortról szólt, de most nem hittem benne, hogy ekkora szakadás lehet nyáron. :)

#404876 Kissherceg Előzmény: #404869

részemről záróban long, minden short zárva. Nagyon pici a pakk, csak a felkötésnek szól.

#404869 BudFox Előzmény: #404863

ha ilyen magabiztos vagy az nekem is újfent erőt ad hogy viszek tovább mindent :-)

#404866 Hathor Előzmény: #404863

Nem tudtam szerkeszteni, beírni, hogy számomra a 20K letörése alatta 19.750körüli szint magunk hagyása fontos. Jövőhét belefér, egy munkanap van addig, azt már kibírom, ha eddig kibírtam. Nincsenek késztetéseim már. A sáv látványos elhagyása elengedhetetlen, meg USA ezen szint alatt maradása.

#404863 Hathor Előzmény: #404860

Nincs! :D

Van még itt idő ,-)

Nekem megfelel még 18K alatt is. Akár ezer K-t is tudok nyitni rá.