jó észrevétel :) mondjuk ott sem volt ilyen meredek emelkedés...
jó észrevétel :) mondjuk ott sem volt ilyen meredek emelkedés...
Felgyorsult világban élünk:-)
A mostani "válság" (ha télleg az, de majd pár év múlva biztos ezt is újraszámolják:-)) (eddigi) mélypontot megelőző utolsó 5 (de akár 9-10) hónapjának chart-ja vonalrajzában nagyon hasonlít a technológiai medve mélypontot megelőző 7-8 (akár több) hónapjához. Lehet ezt próbálják most lekereskedni/kialakítani/bebizonyítani..
egy medve piac sem ért ilyen hamar véget még. http://dshort.com/charts/bears/four-bears-large.gif Innen szépen lefelezi magát snp és tényleg vége :)
tavaly májusban is ugyanez volt.... Szóval sztm egyáltalán nincs vége a válságnak, sőt...
jahhh, szerintem senkinek sincs pukija sem, h mi fog történnimeddig mehetünk még nagyon várom a hétfői elemzéseket, meg a hozzájuk tartozó kommenteket
V alakú válságot emlegetnek egyre többen, szerintem meg W alakú lesz :))
Akkor még 4e pontot mehetünk felfelé érdemleges korrekció nélkül :D
Érdekes pénteken a 3% feletti emelkedéssel megelőlegeztük usások erős zöldjét,ez már megint hogy lehetett? Hétfőn a 200 napos réssel lesz átugorva,eszem ****om megáll.....
Majd jön Pelikán József gátőr aki kiáll az emberek elé és elmondja, emberek! ez a liba büdös!
azt kezdem érezni, mint tavaly amikor elkzdődött a nagy zakó, csak ellenkező irányban
akkor végig longot próbáltam, mert egyszerűen képtelen voltam elhinni, h ennyit eshetünk egyirányban
most az emelkedéssel van így, eddig semmi érdemi korrekció, nem tudom, h nem mész ilyen távon szembe a trenddel a shortokkal :S
így van, viszont most vizsgaidőszak van és a shortom csak június végén szándékozom zárni, de lehet decemberben. Első szint amit adtam, következő 15k felett. Nyitottam hati longot is, azzal is fedezzük a pozit, nem lesz időm ugrálni. Nem hiszem el,hogy a következő egy hónapban nem lesz ez még 13500 alatt :)
hol itt a logika?
Régebben ekkora elmozdulás után zárni szoktad.
Én ma zártam minden shortot. Elég későn, de jobb mint még később. Még záró előtti mozgásban kerestem egy kicsit.
Köszönöm meghívásodat, kicsit elkerült :)
long fedezetem most nincs de ha kell teszek
:) üdvözlet itt :)
hati short és mellette hati long fedezeti ügyletnek, kevesebb bukó miatt... :)
kicsit olvasgattam pf fórumot, elég rég tettem, nem sok régi nick van ott már...
No meg van itt a sok shortos :-)
Ma én is újra csatlakoztam a táborba, esélyes lehetne köv héten némi zakó, de lehet kicsit elkapkodtam beszállást
longot támogat még minden
14100-200között van vhol a beker. :)
21kra elfogy a tőkém, de addig harcolok :D
az első elérhető de a 15680-ra nem számítok, nekem irrelális, egyszerűen nem tehetik oda az túlzás egy egészséges korrekció nélkül
buxban következő szintek vannak 14850, 15680, 18k, 21700 Lehet válogatni...:)