Kiálltam,de erősen agyalok rajta hogy van olyan para hogy visszaállok :D
Kiálltam,de erősen agyalok rajta hogy van olyan para hogy visszaállok :D
persze....hosszabb távon biztosan keres vele....ezért is nehéz megjósolni hogy meddig eshet még az OTP ..azért 3500 alá nem nagyon várnám a következő hónapokban...ott majd megint sorbanállás lesz a brókerirodák előtt nejlonszatyrokkal, mint 2008 -ban :D
USA K.O. szóval a következő nekifutásra meglehet...ha OTP vevő most leáll..picit elkezdett venni valaki.
Nem állok el onnan ahol állok,ha kapok akkor vágok alá egy százpontos stoppot,de venni csak 750 felett vennék...de akkor mikor építek shortot? :D
Lehetne 20500-21100 között sáv :D
egyelőre kitart a Bux 20.150 -es támasz..... mások is olvassák az elemzéseket :-)
Ha kapok akkor én leszek nyűgös vszeg :D
20500 at hatit igyekszenek megvenni...beálltak elém pár száz k-val hogy szkadjanak meg.
Grat:)))
Nekem elég volt. Már sokszor láttam saját nyerőmet így elégni. Kellenek azok a célárak és nem sajnálni zárni a pozit, később még lehet beszállni ismét:))
én viszem még tovább...az előző körön fogtam : 1200 pontot a mostanin eddig : 760 pont lenne...
nem kell aggódni..nagy forgalommal adják...Egon szerint dupla résekkel fog ez menni dupla szökési, és dupla kimerülési rés várható majd.
2008 -tól amikor emelkedtünk tripla emelkedési résekkel mentünk felfelé...az is elég ritka volt.
Mki bízik bux támaszban? :D