Hatiban 21.135 volt.
Hullámvasút vszeg lesz...mennyi volt tegnapi buxli maxli?
970 ? ezt eddig megúsztuk....jobb lenne ha most innen szépen lefordulna...és egy szép eső trend következő hullámába érnénk.
Pöttyös az inged?B..zi-e vagy? :D
Bakker ezt tényleg elqrtam mint Fletó :D
Tegnapi nap után remek nyitó..
"Kérdés Oti vevőnek akad-e még eladó papperja? "
kérdés iq-d meghaladja e az 50-et.... :D
Mai nap érdekes lesz,lövésem nincs hogy merre kellene állni...elvileg megnyugodtak a kedélyek,tegnap pattantunk...gyanúsan nyugis minden :D Kérdés Oti vevőnek akad-e még eladó papperja?
Nekem is jólesett....viszont ha 30 kontival csináltam volna,tuti bukó...:)
hagymás bab nincsen ? :D ha fej enyém ha írás megfelezzük .-))
a bableves meg bableves.
Bár itt a beszarás hamar megy. Már a röhögés szintjén is...
:DDD
pont mondtam kollégámnak, hogy 500on longot nyitok, de annyira verték a piacokat, hogy csak shortokat nyitottam vissza magasabban. Mivel prompt nem emelkedett azt hittem záró előtti stop kiverés, de mol bázzeg.... gyász ez a tetű piac.
én sajnos nem zártam, de holnap reggel nekem a long buktát fogja visszahozni a felhúzás...ezek a majmok odakint napi maxon zárnak..
Arra volt jó hogy 20963 on nyitott és alatta kidobott long buktát visszahozza :DD
Áhh, én meg egész nap forogtam és csak szívtam. A gapet kicsi longban éltem át, utána short nyílt, emelkedésben zártam nagy részét, aztán még 21k körül újranyitottam később. Aztán az utolsó 45 percre meg nem voltam gép előtt, ott lemaradtam a nagy lejtmenetről. :( Marad holnapra.
Kár hogy csak próba
élesben igazán nagyot kaszálhattál volna vele
5270 pont
:)))
20525 próbalongom 25795 ön záródott :D