nem vígasztal, már záróban kidobtam a shortot..
nem vígasztal, már záróban kidobtam a shortot..
Ha én vagy te csináltad volna meg a záróban a MOL -al amit most ezek..akkor holnap már bilincsben ott ülnénk a PSZÁF pincéjében rabláncra verve. :D
jó hír viszont hogy ilyen záró manipulációkat Egon se szokta figyelembe venni..hanem a záró előtti értékkel szokott kalkulálni.
nem kicsit szopattak meg vele... báázzeg
Ma már biztos nem,20721-re beraktam napira,mindjárt kiderül..)
lefogadom hogy ti ketten Waszival csináljátok a Hati forgalmának a felét most :D
short visszanyitva megint 80 ponttal feljebb...
525 ön vettem én is párat amiből nagy baj talán nem lehet :D
Egon elemzésében van egy Bux havi felbontásban, nézzétek meg..nagyon érdekes.
félpercente annyi pénz áramlik be a számlámra hogy lassan követni se tudom...jáj..szegény fejem :D
Egon elemzésében van egy Bux havi felbontásban, nézzétek meg..nagyon érdekes.
félpercente annyi pénz áramlik be a számlámra hogy lassan követni se tudom...jáj..szegény fejem :D
lezártam 555ön, egyelőre ennyi. Kész vagyok...
Amerika csődbe fog menni szerintem..eddig minden országmentés csak 3 napig éreztette a hatását..most is kezd igy alakulni...
nézzétek csak meg a mai grafikont is...ebből csúnya dolgok lesznek.....most ez kinek lesz -jó, kinek nem..az majd kiderül
én most csak annyit látok,hogy ez egy nyeletlen fejsze......20560 real...szép,hamar zártam én is......
Új Bux sáv: 18500-21500
20500-nál longba keveredtem,csak 2 konti
Tavalyi aljban nem bízol?Egy százasra van már csak...
Bár asszem aljvadászattal megvárom a holnapot :D
Hűha szép para van minálunk!
letörés után mennyi a célárad?
Az nem tudom hogy jött ki,de hogy megyünk mi még össze-vissza az teljesen biztos :D
visszanyitva 730o.
azt elhiszem...OTP kimagaslóan nagy forgalommal esik, MOL is közepesen nagy forgalommal esik...ami azt jelenti számomra hogy ezek nagybefektetők akik hosszabb távra szállnak most ki.
összevissza... egyit tdtre elfelejtettem egyből stoppot tenni, volt meglepi. Hatimat meg nem vitték el, fosss