vagy eljátsszák a tegnapi napot fordítva..simán megtörténhet.
én most lezártam a kis shortomat, aztán megint longolok. de csak kicsit, mertezzel most csak szívni lehet.
vagy eljátsszák a tegnapi napot fordítva..simán megtörténhet.
én most lezártam a kis shortomat, aztán megint longolok. de csak kicsit, mertezzel most csak szívni lehet.
Pont engem kérdezel? Háát, nekem nem nagyon jöttek be mostanában a gondolataim, de ha tippelnem kell, szerintem most ugy 20900 környékéig le, majd fel.
Eddig jó 5let volt....no most jön a föl vagy le?
S&P bohóckodik egy kicsit nyakvonalon, mélázik, Buxot meg veszik vissza támaszok közelében.
Végre letolják 4800ra az OTPt, erre vissza kell venni tegnapi záróra..
Grrrr..
résből még van egy pici benne.
Szép zöld forgalmi gyertya alakult ki első órára buxban.
Látom 1000konti feletti kötés is volt! Érdemes figyelni!
Szemeket a könyvekre, árinfo ablakokra, chartokra!
CHF a szóbeli intervencióra HUF-fal szemben 245re lement 253ról!
Én arra számítok hogy húznak rajta felfelé vmennyit,esetleg egy időre találtunk aljat...bármikor hajlandó vagyok újranyitni akármit! :D
Sztem első felkörben 21150-300 között kellene adni hosszabb távra, mint egy hét :)
Nem kell itt kapkodni, meg kell várni, hogy mit hoz a mai nap, meddig tesztelünk vissza a buxban. Ha 21100 elesik napi szinten is akkor elég nagy tér nyílik lefelé 1500 pip minimum. Az is elég szép nyerő, minek kapkodni?
bocs pip=pont
Nekem van longom, igaz nem 1112 hanem OTP. A felét kivágtam nyitóban, a többin kotlok egyenlőre.
Ha nem lett volna meg ez akkor inkább vettem volna.
20900 magasságában shortok zárva...ezért érdemes volt várni! :D Most csak nézek a szatyorból hogy mi lenne a jó...
Stokira már megint egy órába telt belépni.
én most vettem egy kicsit 20845ön..majd dobom i el midá ,mert már vanrajta kicsi nyerő.
Es.f és eurchf szépen ugrál. Én is újra nettó shortban.
már visszament a nyitó alá is....nagy csapkodások lesznek ma....meg a héten :--)
na...majd jövök később
Hi
csak óvatosan azért..SP futures -0.09 % ról 1 perc alatt felugrott +0.30 % -ra
azért szép ez a 330 pontos esés nyitóban :-))
tegnap zárt shortokat nyitom is vissza.
Yo reggelt!
Lássuk mit tud ez a 253as CHF árfolyam itthon.
Örülök, hogy nincs köztünk Longos bukó emberke, illetve Alexander merte csak beírni.
24.500-tól lefele 20.800-ig mindenki csak nyert ezek szerint, vagy partvonalon volt.
Így is kell csinálni már több éves tapasztalattal.
Na szép lesz a holnapi nap.
Tudtam, hogy zárni kéne a (kicsit nagyobb) long pozikat. Eleve arra nyitottam csak nap elején, ha lesz egy felfelé 2-300 pontos meghúzás. Végül is az szűken meg is volt 400 körül, csak nem kellett volna elfelejtenem mire is nyitottam...
Még szerencse hogy kicsi a nettó long pozi.