mol szépen visszament 19500ra.
most ontsam a hülyeséget? lehet, hogy mégis megmenekül amcsi...vagy nem minősítik le, vagy mittomén. berezeltek...vagy tudnak megint valamit, és ez lesz a záró...
mondjuk ez teljesen jogos :)) mol rotty, otp rotty. Másik kettő meg díszőrséget áll. sok a kt.
azt értem de miért??
mindenki Hencit olvas???????!! ;-)
lehet, hogy csak shortot zártak, nem?:-))
szerk:én is csak hülyeséget írok. jó volna ma még esni amcsival együtt.
az kevés lesz....amerikára várunk...tűn még csak most indulnak be 1300 alatt igazán.
most itt tényleg 100-asával kell venni? de mire föl???
én biztos nem tenném...
sosem lesz belőlem tőzsdeguru :-I
hasra mondtam egy számot, csak nemzetisportot olvasok és nem írtam be :D
ez hogy jött ki ha nem titok?! Hasra? Lehet privi is. De az sem gond ha nem mondod.
22210 ? :D
berakok tán egy profitvédő stoppot 210re
már mindegy...
máskor nyugodtan szóljál ha valamit látsz, vagy nyugodtan szóljál csak bele...azért van a fórum...
grat a nyerőhöz. Alaposan meg kell nézni miért lettek nyerők a pozik és próbálni megmaradni a csapáson:-)
Budfox olvastam mikor forditottál, megesik az ilyesmi. Akartam szólni hogy én nem tenném és nem is tettem. De hogy beleugassak más pozijába az nekem nem megy. Olvastam a beirásokat és azt láttam hogy eluralkodik a beirókon a forduló vizionálása. Az egyikről ragadt a másikra, pedig szvsz semmi nem változott. Van egy massziv viszonylag nyugis medve trend. Ennek a végét csak gyanitani lehet tudni nem. Az érzelmek nem lehetnek jelen a döntéseknél.
""nehéz megmondani hol fordul a piac..""
akkor lehet nem a fordulóra kell játszani:-)
Nekem? Ha csak azon kéne... :)
Na mindegy, nem panaszkodom, jó kis plusszban vagyok idén, ami eddig nem sokszor jött össze.
javitani kell a belépési pontokon.
csak olvasgatlak benneteket. Figyelek:-) Jol nézki a piac. Mol minitrend letörés visszatesztje megvolt, remélem még toljákle min egy napot