Mivel eddig kézzel zártam pozit mert viszonylag sokat vagyok gép előtt nem volt szükség hogy beállítsam gépi stoppot,de mosr érdekelne hogy működik? pl a stop limitnél a lépésköz 0,5 és 1 és tovább mit akarna jelenteni? És hogyan kell beállítani?
Mivel eddig kézzel zártam pozit mert viszonylag sokat vagyok gép előtt nem volt szükség hogy beállítsam gépi stoppot,de mosr érdekelne hogy működik? pl a stop limitnél a lépésköz 0,5 és 1 és tovább mit akarna jelenteni? És hogyan kell beállítani?
Hello,
nekem DTnél felszámítja mindkettő kötést, azt napvégén írják jóvá? HELP köszi
jaja, nagy marhaság, de ilyen alacsony költség mellett élmény volt... :)
agyon tdtzem magam :D
Ha dobsz priviben egy mail címet átküldöm neked, de feltölteni azért nem akarom, mert csak azt teszem közzé amit én csináltam... Egyébként én a szerződéskötéskor kértem tőlük, mire hazaértem már a postafiókomban volt :) Szóval nagyon segítőkészek.
kareszm
Igy már világos. Azt hittem ez ugyanaz. Kösz sok méregtől kiméltél meg:-) Már gyalulni akartam mindent, ráfér ugyis a rendszerre.
Szia!
Az export fájlt egy másik plugin hozza létre, de azt az RC-től kell emailben kérni. Le is írtam.
Ez a plugin csak a kiexportált dolgokat olvassa be!
Üdv:
kareszm
Szia.
Nem még csak most készülök nyaralni. Nyakig:-) Nagyon jól mennek a dolgok az uj cégnél az új számlán 50% nál tartok ebben benne van a jelenlegi nyitott pozi is, 30 napra nem rosz elégedett vagyok. Biztos mások is szépen kerestek ezen a májustól tartó nyugodt medve piacon. Remélem jól sikerül zárnom, rosszul már semmiképp nem fogom:-) 21100 környékén tervezem a zárogatást.
A rajzaidhoz nemsok hozzáfüzni valóm van. a Havi jól mutatja az irányt szvsz bele kellene nyalnunk a 20000 szintbe. persze nem egyszerre, csak szépen komótosan figyelni kell a belépőkre biztos kegyes lesz a piac és ad jó szetupot. A legfontosabb a türelem! Jó alkalom kivárása.
Szia,
Régen láttalak! Nyaraltál Te is? Múlt héten nem láttam hsz-t tőled. Kötelezően néha látni valamit, amit muszáj megkérdezned :))
Most tetszik az avatarod is..
Hogy állsz? Gondolom nyakig shortban, de figyeled a közeli aljakat. ,-)
Mást nem nagyon tudnék rólad feltételezni!
Csináltam ma egy Te számodra is megfelelő léptékű Hosszú chartot, kommentelnél oda valami gondolatodat, mit gondolsz, vagy chartot mutathatnál. Pár ember van akinek a vélemyényére kíványcsi vagyok. Egyike vagy a pár embernek.
Szia
nálam nem megy ez a plugin. Nem hozza létre a randi export fájt. hmm.... XP
Sziasztok!
A Random Capital Randi rendszeréhez elérhető egy BÉTA verziós export plugin, ami folyamatosan exportálja ki az aktuális kötéslistákat. Ezt az RC-től lehet kérni emailben tesztelésre, de azt ígérték, hogy hamarosan publikus lesz.
Írtam egy Peti exporthoz hasonló plugint, ami ebből a Randi által kiexportált fájlból olvassa be az adatokat az Amibroker adatbázisba realtime, így azoknak is elérhető az azonnali elemzés, akik az RC-nél fizettek elő realtime adatokra.
Letöltés: http://data.hu/get/4087553/Randiplugin.zip
Sikeres kereskedést!
kareszm
Ma lehet utoljára igénybe venni a díjgaranciát általam!
Lehet, hogy két évig nem változik, de a biztos biztosabb ,-)
Azért jutott eszembe, mert ma is felkerestek miatta a fórumról.
A héten én is befizettem az ehhez szükséges minima 100.000Ft-ot.
Az biztos, hogy az újdonságként bevezetett külföldi kereskedés (is) baromi drágára sikerült. Na de sebaj, van rajtuk kívül más is :)
Ki és mikor? Idő kérdése. Hidd el, ha el akarják majd adni, lesz rá vevő is.
A KBC éhes lett a pénzre, kapzsiságának meg is lesz az eredménye a jelentős ügyfél elvándorlás miatt. BÉT díjak immár drágák, külföldi díjak szintén, miért is érdemes ott maradni, ha van jobb?
Ezt azért másként is lehet olvasni, a nyomott díjakkal átcsalogatják az ügyfeleket, majd eladják őket. A jófej csibészek, akik "tényleg a vevőkörükből élnek"?
Ha nem adták volna el az EQ-t, akkor most nem kellene transzferálni, utalgatni, újra számlát nyitni, stb. Ha olyan nagy biznisz lenne a nyomott díjakban, bizonyára nem adnák el a céget. De a gondolatmeneted alapján ez csak mézesmadzag.
Üzleti szempontból nincs is ezzel semmi baj, de akkor ne csináljunk belőlük szentet, a bankokból meg mohó rablóbandát* :)
*még ha azok is
Ugyanakkor ilyen "akció" után nem tudom, hogy ki és milyen feltételekkel veszi majd meg a randomot tőlük...
Ja és RC-s vagyok 134x-es üfszámmal, úgyhogy ez nem szimpla random-fika volt :)
Igen, a kétéves dijat, de azt mondták nem csak arra az időre lesz, hanem tovább!
Nna!
Akkor is garantálták a két éves díjat.
Én is a garantált díj mellett léptem be decemberben.:)
Én itt hatizok december óta, több van rajta, amikor személyesen besztem velük azt mondták: nyugi, marad a díj, nem csak 2 évre.
Persze lehet látta több van mint 100 ezer rajta és nem is gondolta kiveszem vagy elvesztem.
- milyen kis optimaista! o)))
Második levelezéses képet töröltük Herceggel, mert benne maradt egy személyes adatom, így javítva azt most újra felrakom:
http://postimage.org/image/1siv4dug4/
Azt kérik rajtam keresztül jelentkezzetek, amihez felhasználói nevet, vagy ügyfél nevét, illetve ügyfélszámot kérek priviben, azt továbbítom. Eddig négy felhasználónak kértem díjgaranciát.
Érdekem nincs belőle, csak segítek.