Azért egy 150 pontos felmenet volt már ma. Ma is mínuszban, tegnap is... ezért gondoltam, hogy ha nagyobb nem is, de egy kis, hasonló felfelé kör lesz egy rövid longra. (vagy inkább short fedezetre addig).
Azért egy 150 pontos felmenet volt már ma. Ma is mínuszban, tegnap is... ezért gondoltam, hogy ha nagyobb nem is, de egy kis, hasonló felfelé kör lesz egy rövid longra. (vagy inkább short fedezetre addig).
ha nem lett volna az a pénteki felrángatás....a fene vinné el...
ha nem tudja átvinni az 5200 -at az OTP akkor shortot indítok azthiszem.
Én tartom a shortokat,és nem akartam elhinni a pénteki napot,de így most már kezdek lenyugodni hogy naponta új aljakat ütünk...
tegnap korán zártam shortot, de nem baj. nem vagyok gép előtt így veszélyes ittagyni bármit is. ma reggel a napi minimumról longoltam, már lezártam. most megint shortolom, bár napközben szoktak szívózni:-)
rendesen minuszban vagyunk..meg sem nagyon próbálták eddig megvenni...
talán délután.
Az volt. Tegnap záróban (490) kis short nyílt nálam, ma 300-on kicsit több long másik számlán, de csak némi felhúzásra várva. Szerintem ma még beadják az egészet usával együtt. Persze ez csak tipp.
ratyi mollal felhúzzák...
Már bele is kóstoltunk...látom Herci is belengetett egy 20600 buxlit :D
Promt Bux-ban van egy rés 20.809-20.844 az akár lehetséges.
írtam célárat, csak a buxhoz :)
21,300 volt a korábbi célár.
majdnem elértük, mert 21.313 volt eddig az alja....ha innen pattan akkor lesz emelkedés szerintem.
meg ha nyugat is emelkedni tud.
mindjárt kiderül
Azért ez a pénteki nap így visszanézve jó nagy k..csögség volt..akárcsak a mostani 400kt,lefelé is jó lenne vmi célár mert Herci csak felfelé jelölte ki :D
persze.. nekünk ez csak jó :))
Példuál zembereknek hogy miért is jó dolog elinflálni a pénzüket! :D
kinek kell indok?
Ezt én is így látom...amúgy két pénznyomtatási akció után nem sikerült javítani a gazdaság helyzetén,kíváncsi lennék milyen indokkal futnának neki Q3-nak.
Az USA jelenlegi helyzetében a QE3-hoz szvsz még esnünk kell. Szerintem ezzel mindent elmondtam.