Ha jól gondolom akkor a hosszú oldalon :D Ricsi,Kitano,olyan régen láttalak benneteket mint egy nagyobb összeget,kivi lennék a véleményetekre hogy miképpen látjátok a placcot mostanság..
Ha jól gondolom akkor a hosszú oldalon :D Ricsi,Kitano,olyan régen láttalak benneteket mint egy nagyobb összeget,kivi lennék a véleményetekre hogy miképpen látjátok a placcot mostanság..
itt a címekért melozni kell, cserébe nincs adó :) Szóval hajrá!!! Eltűntél hosszú időre.
Bud, még mindig nem tanultad meg, hogy nincs kereskedési kényszer?
Herceg! Leminősítettél mint a Moody's fogja az USÁ-t? :-)) Most látom, hogy visszavágtál a bóvlinak számító "Kezdő fórumozó" kategóriába... :-D
Bocs, tudom, hogy off.
meg vagy lepődve látom :-)))
egész délutánig csend volt...utána meg nem voltam itt....minden az emelkedésre utalt akkor még...
nembaj..majd holnap :DD
de legalább zárás óta nem estek akkorát már....
máskor alig bírják követni úgy veszik úgy emelkedik minden..most meg mennek lefele..én nem értem ezeket..
Hát erre kell hazaérnem ? :D
most meg mi a fenéért nem tudnak emelkedni ezek a balfékek ?
tiszta röhej az egész :DD
itt írta a koma
ez az sok baj van veled... Írnod is kéne, meg jó helyre is.... :)
Bocsi főnök, olyan ritkán írok, csak reggel beírtam ide Hathornak, hogy lassan nyitom a shortot, arra reagáltam.
Én is még mindig úgy érzem csak szerencsém volt a pénteki shorttal az amcsi megegyezés tükrében.
Eredetileg 630-on gondoltam zárni, majd ránéztem CHF-re-otp-re, már inább bővítettem volna, de el is ment a vonat ott.
longol.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Csak annyit szeretnék mondani:
:-DDDDDDD, :-)))), :-DDDDDDDD
És hol van Bud egy ilyen szép napon?
Ennek ellenére rendesen megtréfált a piac engem, bár nem csináltam továbbra sem semmit, nincs pozim.
Herceg mondása szerint ez gyász :))
mármint ez a leütés, és ahogy kinéz a helyzet.
Shortosoknak nem rossz.
Szerintem sokan nem így gondoltuk a mai napot.
fűvet nyírok 3/4 4től, kb azóta szakadt be az árfolyam.
CHF/HUF elment egy két óra alatt 244fölé..
Ez meleg..
Tök fura. Nekem 13 db kontim maradt, ez volt betéve 21487-re és az ajánlati könyvben 12 van. Hogy van ez?
Végülis mindegy, mert nem teljesült. De akkor sem értem.
OFFolás viszont igen :)
hati short bővítve
21400