sztm 5000 érdemi korrekció nélkül :)) 14800felett 15700 majd 16300 a köv szint... Amennyiben az eddigi emelkedésben a megtorpanás zászló volt... Felette 18500, de ezt csak Budnak írom :D
sztm 5000 érdemi korrekció nélkül :)) 14800felett 15700 majd 16300 a köv szint... Amennyiben az eddigi emelkedésben a megtorpanás zászló volt... Felette 18500, de ezt csak Budnak írom :D
van shortom meg longom is, shortomat bővítgetem, de meddig mehetünk még, mert kezd a tököm telelenni, ezzel a sok emelkedéssel, minden nap borotvaélen táncolunk.
viszont ha már mindenki shortol-.annyi ember csak nem téved ..vagy nem ? :-)))
előbb utóbb ebből hatalmas esés lesz..ez a rendje.
Cc-t szoktam olvasni,ott van pár elég komoly szaki,de ők is kapnak a piactól rendesen pofont....
Igaz az túl egyszerű is lenne ha innen egyértelműen lefordulnánk,gondolom még húznak rajta kicsit és csak lesz vmi esésféle,2500pontot jöttünk felfelé érdemi korrekció nélkül...
kamattartalom 2,5% :))
olvasom fórumokat, összes értelmes trader akiket szeretek olvasni shortol, mindenki hülye lett....
Írtam tennap hogy buxba belelátok egy Elliotot aminek az 5. pontja körül téblábolunk most,200napos is ittvan,teljes esés 23,6fibója is,ezeken csak úgy átgyaloglunk?
Nézek ki bután a fejemből....
Én kevésbé kacarásznék...
Óriási szivatás van.. Nagyon nagy cumi készülődik és már kezdek elgondolkodni hogy lehet megtréfálnak minket egy kicsit.. Lefordulás helyett fölfelé tovább ?
Röhögnék ha hétfőn réssel ugárnánk át a 200 napost..
nekem meg szar helyről...
kíváncsi leszek az elemzésekre, miként értékelik a napot/hetet/ és idáig :))
hati longot meghagytam, ezek beplusszolnak ma hétfőn felrobban hati...
Hajszál potosan a 200 naposra tették a buxot...
Hülyét kapok ettől a naptól. Hálistennek csak kis bukó shorton...
240 a kt....
pfff felette zártunk... Richter otp repült...
Még nem,majd hétfőn visszük át réssel :D
ooopppszzzz
igazad van, van az úgy hogy az ember nem ismeri fel amit lát :-D
270 a KT, matek zseni :)))