mennyi volt a hati min?
Aztk*, mi van itt? 400 a hati? Jobb lett volna ma shortot zárni, mint pénteken? Ejha!
Hambiék pénteken is tréfásra vették a napot és a mai is annak tűnik....lephosom a bokám ha pénteki napot megcsináljuk pepitába,eddig sanszos :D
Nocsak... Plusszban van a pénteki shortom... Nem gondoltam volna ma reggel, nyitás előtt még azon gondolkodtam h tudom e egyáltalán 1%-os minusszal dobni, majd azon h lezárjam e 9xx-en, majd azon mikor szedik ki a stoppom.
Úgy néz ki az extrém felkötések előtti szinteket mégiscsak visszanézzük-ezért is nyitottam a shortot.
direkt csinálták ezt is a "manipulátorok" mindenki a világon felpattanásra vár, és megindulásra...pont ezért van ez a punnyadás....nem szeretik ha kiszámítható valami..
Na ekkora halálra nem számítottam mára, jöhet majd a 14.30as defibrillátor, majd a 15.30as felébredés.
igen :-)) ilyenkor szokott az ellentétes irányba menni először...mit ahogy a fenti ábra is mutatja :DD
azért szerintem ebből lesz egy kis emelkedés a napokban :DD bár ez is milyen vicces...pénteken még 1500 pontos rallyra számítottunk
Kiderül hogy a Te shortod vagy Bud longja lesz a tuti :D
Buxli,hati hol áll,elárulnátok?Köszi!
sziasztok, én lezártam a longot, nagyon haldoklik minden. meg ha már ilyen olcsó, akkor nem is kell. inkább shortlok kicsit.
ja bocsi, hát hogy ha jól értelmezem Bud longot nyitott... :-O
Hol? :D