Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

A nyitórés visszatöltésr…

#403725 Fornit

A nyitórés visszatöltésre került.

Nem gondoltam volna. Mindenesetre a shortom még megvan...

Re: nincs cím

#403723 BudFox Előzmény: #403719

MOL megint más utakon jár.....mondjuk mikor nagyobb pánik hangulat volt akkor sem engedték 20.000 alá..ha most alá megy tökönszúrom magam :D

#403721 BudFox Előzmény: #403719

igen...megúsztuk kis emelkedéssel....

még vettem..most már fele pakk longban vagyok.

azthiszem most elég is mára ez....

De legalább a shortosok is ki tudnak szállni ha úgy akarnak....bár egy nagy shortos 100 pont emelkdesére csak nevetve legyint egyet :D

#403712 Hathor Előzmény: #403711

Yo reggelt!

Raktam ki blogba mára vonatkozó dolgokat, így itt nincs mit írnom most :)

Ja! És mától bekapcsoltam MArkerst az Ersténél, tehát mától mindenre van!

Csak amilyen balfék vagyok tegnap megfeledkeztem hogy hó vége volt és KBCnél nem mondtam le a Reált, hogy Markershez csatoljam inkább. Mindegy, valahogy próbálok így is boldogulni.

#403711 BudFox Előzmény: #403683

na.ezek megegyeztek hogy nem mennek csődbe...

minden happy....

nézzük mire elég ez nálunk ?

#403627 Ricsi Előzmény: #403618

Azért annyira még ne temesd. A hétvége hosszú, ritkán szoktak emlékezni a pénteki napra. Nekem legalábbis ez a megfigyelésem.

Persze most ott lefelé trend van, az folytatódhat is akár, de nem a péntek, hanem a bizonytalanság miatt. De ha megállapodnak, akkor a péntek törlődik.

Én egyébként nem gondolom, hogy a megállapodásra megugranának a piacok, mert szerintem azért komolyan senki nem hiszi el most sem, hogy az USA csődbe fog menni.

#403546 Fornit Előzmény: #403527

Igen, ha a kt nem tágul ki, hanem marad a mostanában megszokott 300 akkor teljesülhetett volna a 21.300.

Uh duplázás... 10% elég sem lenne full áttéttel :) 3500 pont netto nyerő kellene

most néztem meg a mai na…

#403536 szotyi

most néztem meg a mai napot.gyalázat. aki ma keresett...le a kalappal

#403527 BudFox Előzmény: #403514

nem húzósabb egyik sem az tény..

te maradtál shortban ?

volt egy sejtésem 21.390 nél hogy ez már majdnem 21.300 -as célár..erre Egon azonnal rámondja hogy teljesült a célár, és mehet felfelé...és szerintem hétfőn ezt is fogja írni.... hogy : Tickre teljesült.

de nem zártam ott...hanem Stop zárt..21.786 körüli átlaggal...mindegy...a lényeg hogy pénz a zsebben....most ezt kéne még valahogy megduplázni év végéig .-)) kicsik az igényeim, mi ? :D

csak egy 10 % os menetet kéne elkapni valahogy benne full tőkével :D

#403513 kelvin Előzmény: #403511

ha megindul a csatitető felé tartom tartom tovább, ha nem zárom, ha eléri a tetőt zárok és short ,ha meg kitör a csatiból, akkor vétel újra. Egyszerű, bár így hogy nem vagyok keridőben gépnél elég rizikós. MM-et szűkre kell szabni. Sajnos.

#403509 kelvin Előzmény: #403506

21500ról LONG, igen LONG a hétvégére. Bárhogy is néz ki nem rosszabb ötlet vagy veszélyesebb, mint a short. Ha a hétvégén elfogadják a plafonemelést, akkor szép gap lesz hétfőn. Esetleg ha nem, akkor sem dőlt össze a világ(még), mert 2-ig van idejük.

Na megjöttem, úgy nézem …

#403506 Fornit

Na megjöttem, úgy nézem záróáron shortba léptem a hétvégére, így leadtam a jelentkezést az omniózus szopóklubba (jut eszembe így fizethetem a számlavezetési díjakat.) :)

Extremitás amit pl a mol-ban láthattunk, úgy zárt 20.200on h talán 19900 felett nem is kötött egész nap. Ha mol+otp visszatér legalább a 16:5x-es szintjére jó is lehet még a short, és a big bradáék is mintha visszább vettek volna bár még korai elkiabálni.