már megint estek 2 pontot az SP -ben annyira átütő nem lehetett ez a beszéd...feljebb raktam a Stopomat.
már megint estek 2 pontot az SP -ben annyira átütő nem lehetett ez a beszéd...feljebb raktam a Stopomat.
Majd még hétvégén dolgoznak rajta
Nem mondott semmit...
nálam nincs hang..nem tudja valaki miről beszélnek ? :DD
Otin kívül minden napi max...ez kész :D
Mi jöhet még?Világbéke talán?
20 pontra van bux a napi maxtól...nincs itt para.Rg-t akkor szokták így húzni ha esést kell kompenzálni.
Még nem kezdte el a beszédet
Persze buxra gondolok,de akár 800 pontra is alámehet,volt már erre példa..:)
nagyon kis forgalmak vannak,lehet nem hiszi a piac ennek a szintnek a törését....
mit mondhat vajon? Lehet hogy a hitelminősítőkkel kapcsolatban valamit, most azok miatt ütik a piacokat.
Mármint Obama...
Richter meg mutatja az irányt :P -legalábbis remélem
21500-24500 sávnál feltételezem buxra gondoltál..ha most nem sikerült letörni akkor talán soha.
Ez jó :D van pár ilyen oldal ami a témával foglalkozik...
portfolio, miért nem tolmácsolja már az Obama beszédet ? aztakutya - fáját..
már nagyon ki vagyok én is...a finviz -en figyelem az állást...ha van valami ott látom meg legelőbb hogy mi a piaci reakció.
És a jól irányzott hatilong egy ilyen csúnya napon is hozott volna...
Én is shortban vagyok,csak közben lezártam majd ujra nyitottam és elment 200 pont.
Az is érdekes, hogy az utolsó leöntéshez kellett több mint 700 db. Felfelé feleannyival visszahúzták ugyanoda.
Nagy a pofánk Bud (bár én inkább kussolok :D ),majd hétfőn kiderül hogy jól ültünk-e a sz.pórollerre :D
Az utóbbi hetekben volt 3-4 alkalom mikor az előre megálmodott zárás napi min közelében volt (olyan, is mikor pont annyi volt egy leszúrásban, na akkor vigyorogtam egy sort. :)). Lehet, hogy jobb mikor nem vagyok gép előtt... az a baj, ha az ember látja mi történik akkor változik a véleménye... csak az árfolyam meg még gyorsabban. Most is 99%, hogy csak megelőlegezett emelkedés látunk kint is, várnak egy nagy bejelentést, ami vagy jön vagy inkább nem.
De majd kiderül...