még ketten Waszival tartjuk a klubot :D
apropó..ki shortol még ? :D titeket is beveszünk ám :-)
még ketten Waszival tartjuk a klubot :D
apropó..ki shortol még ? :D titeket is beveszünk ám :-)
Lehet kellene shortolnom, ha Bud-dal shortolok együtt, iszonyat tépés szokott lenni. Most hogy longban vagyok.... Na de nézzük mint mond az "elnök úr"
én 650 -re állítottam át a Stop ot..ha lesz valami..legalább a mai nap is keressek picit..majd kiderül..
Ezzel most lecsúsztál a lehetséges Szopóklubb-tagságról!! :-)))
én is igy szoktam, meghozok egy döntést (ami kiderül utólag hogy jó lenne), majd utána jobban akarom tudni, és arcra esek... Tanulópénz, de remélem eljön az idő hogy profitálunk is ezekből..
Hatiba beletéptek 200 pontot,Mollyt vissza 19700ra,Otit is marják....remélem a kis phaszukkal is játszanak majd :D És mindjárt a reggeli szinten vagyunk,élvezetes a piac annak aki szereti a rodeót.
Közbe Molly napi max...
Minden mit mond Black Jesus,a kérdés mit tesz rá a piac.
Jól van zártam 540-en, mert eldurrant az agyam, hogy már megint hogy megindult felfelé.
... ott ahol már 2-3 napja is megfordultunk, k*vára megérte nézni ezt a vergődést.
persze volt bent 387-es zárási megbízás, az jó lett volna, de én f*sz kivettem mikor megindult lefelé minden. Azóta s&p future is sikeresen feljött 0.6%-ot pár perc alatt. Nem az én idegeimnek való ez... pedig majdnem biztos, hogy szart se mond majd Obama.
hát nagyon elkezdtek éledezni a spekulánsok..nézzétek a futurest, vagy a kinnt grafikonokat...van nagy mozgás.
Hm, ezek szerint emelkedni fog, Csilla? Akkor beletolom a többi pénzemet, nem kell alá fedezet úgysem, ha emelkedni fog! Full cash to hati long! Előőőőre!!!! ;)
Láttátok milyet emeltem a vételeimmel? 200db hati long boldog tulajdonosaként :DD
Csilla, te vagy az aranytojást tojó Tyúúúkom :))
Ui.: persze viccnek szántam, nem vettem hozzá, tartom a retkes longokat, nem zártam korábban, 22135-ös beker árral, 45db-ot.
a végére pedig két semleges adat jött még...viszont előtte kettő zöld..bár az talán nem olyan fontos adat.. (?)
akkor leszek mérges, ha csak nullába húzzák vissza hatit.
kölcsönkép az appletól aztán elmegy kettő csajszival lazítani:-D
Remélem van neki egy marék hatishortja a promt longjait pedig kistoppolta...biztos vmi jó hír várható azért adtak be mindent :D
Putty, itt a 400
Csak a kt-t nem... de hátha...
szerk: még egy kis piros PMI
oké .-))
nagy franc vagy te ...:D
Henci meg nincsen egész nap..nemrég hívott hogy mi a szitu...majd hétfőn lesz..
Esküszöm benne lennék,ha rajtam kívül még két csajszi lenne benne :D
Ben apó vajon mit süt ki azzal a kopasz Hókuszpók fejével?