Hát egy kicsit elment a net, de most már nyoma sincs annak :-)
Hát egy kicsit elment a net, de most már nyoma sincs annak :-)
Oksa,várjuk,előre is köszi,addig jó étvágyat,egy Lasagnét betolok én is :D
Bux azért annyira nem adták vissza a piacot...
Nemsoká rakok fel egy szerintem érdekes Bux elemzést Blogba, amit én csinálok saját gondolatból.. Kicsit messzebbről indítom a gondolatokat, jeleket találtam.
Érdemes lesz elolvasni, pontozni.
Nagyon sok mindent tudnék majd még írni, elemezni hozzá, de nem fér időmbe bele, de a lényeg érdekes lesz.
Egy két embernek biztosan.
De előtte ebédre hívnak ,-)
na még ez is...pff....ennyi változót egy normál halandó tőzsdés már nem tud számításba venni, vagy belekalkulálni...
most meg mintha megindult volna kicsit lefele itthon...
én is ugrásra készen állok..ha kell zárok...de ha nem kell..akkor is rizikós hétvégére maradni....
bár lehet hogy úgy emlékeznünk vissza majd később hogy : életünk legnagyobb nyerőjét szalasztottuk el, hogy nem mertünk shortban maradni....majd kiderül.
Otit tegnap és ma is fogják,Mollyt támaszra vágták onnan pattant....ha akarna mindkettő eshetne.Ha menni fognak vszeg Rg is megy velük,ha esni fognak majd ezzel fogják...
Nekerm is olyan érzésem van, hogy megtépés következik majd ,-)
Illetve ilyen információim is vannak..
ennek ellenére USA-ban TA-ban ott a dupla csúcs, éppen nyakvonal alatt vagyunk, de 200naposra értünk, amiről feljött pár pontot ma. Délután valami jó adat, vagy akármi meghúzhatná a piacot.
Mindenki várja a rakéta hírt és izzítanak majd. Ezzel a dologgal megvárom hétfőt.
Rizikós nagyon a hétvégi pozi most szerintem. Hacsak nem indul egy bazi nagy dlutáni gyertya kint, de akkor is kockázatos.
A felrakott képem saját észrevétel, azt most néztem Markersen, ezt én láttam, és egyedüli látásban kevés vagyok TA szerint. Ha nagyok is ezt nézik, akkor jó.
nézzétek csak azt a képet a brókerekről...milyen kiéhezve várják a hiénák hogy végre rally legyen....eszementek..balfaxok.....na én a Stop ot betettem...mert ha lesz valami akkor 2 másodperc alatt 250 pontot is elmozdulhat valamerre.
azért jó lenne még a délutáni adatokat megvárni pozícióban..ha lehet és csak azután zárni...
Meglátjuk, tartsuk szem előtt.
Lehet, hogy rosszul húzom a vonalakat ,-)
Szerintem az elkövetkezendő napokban észrevesszük.
Mindkét ék alsó szárát nézve emelkedésre vagyunk ítéltetve :D Forgalom is csökkent az elmúlt napokban az esésben...persze amerókán is sok múlik nem hinném hogy huzamosabb ideig szembe tudunk velük menni felfelé,lefelé minden további nélkül.
Oti,Molly napi csúcs magasságában,lássuk merre az arra!
Utána jövőhét elején, mondjuk hétfőn várnék egy nagy forgalmú zöld gyertyát.
Ha letöri az aljakat, akkor mással számolok. Két munkanap múlva megerősítést kap a gondolatom.
De ez csak saját megfigyelésem TA alapján.
Nézem majd a gyertyát, a forgalmat, és az indikátorokat hozzá, az alakzat alapján.
A leült forgalomtól nagyobb forgalmú elmozdulást várnék majd, ami már záró előtt megérkezhet.
Megnyitottam két nap utána Markersem, megnézni hogyan áll bux napos grafikon.
Nem tudom kinek mit mond, nekem sokat :))
Elsőként a belső csökkenő ék aljára hívnám fel a figyelmet.
mazohista :D
....na én megvárom a következő nagy öntést ma...ha lesz egyáltalán..és akkor lehet hogy kiszállok a shortokból... hétfőn vagy amikor kiderül hogy mi lesz ráérünk belépni megint.
Off:én sem akartam elhinni hogy kell a füldugó,de amikor kinn voltam és kerítésen kapaszkodtam a Minardiktól pár méterre a rajtnál,hát az szabályosan fájt...de élveztem :D
On:Asszem ma globális korrekciós nap van,nálunk biztosan...
Én ezek szerint nagyon régóta bölcs vagyok :)
még mindig nulla pozi itthon.
OFF: iszonyat milyen zajt generálnak ezek a Forma-1-es autók, még pesten is hallom, ahogy pörgetik a motorokat, mondjuk ehhez madárcsicsergéses helyen, dombtetőn kell lakni :)
Gondolom Józsi nem hallja a kerületünk azon részén, ahol lakik :D
Legbölcsebb dolog a 0 pozi lenne,mert nem a döntés hanem a reakció a lényeg...kár hogy ez a reakció köszönőviszonyban sem szokott lenni az adattal vagy döntéssel :D
eddig nem estünk akkorát mint kellett volna..ma is optimisták vagyunk picit..
hétvégén mi lesz..az itt a kérdés. és hogy reagál rá a piac..
Vagy hétvégén leminősítik USA -t és elszabadul lefele ?