Daxli -1%,buxli majdnem 0-ban,ej ez a dájcsok azzal a szerencsétlen gazdaságukkal :D
Hathor engem is érdekelne hogy miképpen láttátok a gazdasági helyzetet...
Daxli -1%,buxli majdnem 0-ban,ej ez a dájcsok azzal a szerencsétlen gazdaságukkal :D
Hathor engem is érdekelne hogy miképpen láttátok a gazdasági helyzetet...
Nem :)
Majd talán később.
Mindenkinek adottak az oktatások.
Mondjuk ez a beszélgetés feltétele volt a számlanyitásnak is, és tettem is érte.
Kicsit megintz OFF de számít szerintem Nektek, hogy S&P 200napos mozgón akadt meg lefele ma! Kicsit belongoltam onnan :)
Viszont Dupla top nyakvonala alatt volt ma már a jegyzése. ,-)
"Érdekes dolgokat beszélgettünk a globális helyzetről.. :)"
két mondatot írnál róla?:-)
Yo reggelt!
21.644 most
Tegnap nem voltam, egész napos XTB oktatáson voltam, MT4 rendszerben kereskednek több mindennel, mint FXpro. Jó volt!
Meghívták Pallag Robit a Generali Alapkezelő portfolio menedzserét. Érdekes dolgokat beszélgettünk a globális helyzetről.. :)
Jó volt, megérte ezt a napot, cserébe ott is nyitottam számlát tegnap :DD
Már van Random, Erste, KBC, meg XTB.. :DD
Már csak a nagy biznisznek kell jönnie.
Majd ebből az esésből való felpattanásnak.. :) talán.
Buxban pedig 21090 és 2150 most 21155 ....egynelőre nem úgy tűnik mint aki tovább akarna esni.
Szia, de nagyon nem akaródzik senkinek sem venni, de úgy döntöttem, hogy most nem piszkálom a pozimat..kivárás van..túl nagyot nem estünk. egyelőre. megvárom a délutánt, meg a szuperjó adatokat:-D
szerk:baszzus, már annyira nem hiszem el, hogy jó long, hogy nem shortolom inkább be..áh, kész vagyok:-)
Új alj meglett,Oti egy valódi hős,Molly leütve vmi támaszfélére,Rg ki sem nyitott,micsoda egy piac :D
Kamat pedig újra négyszáz..ollé! :D
Jóreggelit,kivi leszek hogy a tegnapi usák zárő és mai futik alapján sikerül-e új aljat ütni...valóban megy fejben a kerékforgatás mert úgy van sz.patva a speki ahogy csak lehet,1256 sp az buxban is kb -5% ot jelenteni,utána vszeg a bioritmusom is helyreállna :D
Szia Csilla, a lengyeleknek volt honnan esniük -0.74et, ők tegnap majdnem másfél százalék plusszban zártak. -mi meg csak szokásosan estünk...
hali, mit össze nem spekizel te is:-D mindenkinek forog a kerék. Én meg megint beleléptem ugyanabba a kakiba, 21700on longpróba...jáj nagy hiba volt mára, mivel szeritnem az a szitu, mint 24700on...megyünk lefele gyorsan 3000 pontot. nagyon úgy fest. lengyelek megint kinyitottak -0,74%on, szerintem mi is gyorsan a tegnapi aljon nyitunk. 21552. talán az lehet a napi max is. Margaretta meg Hathor is írták sp-ben 1256ot...ha azt töri akkor nyekk:-) vagy onnan pattan...tan.tan.
Na az amcsik ma is adtak a szarnak egy pofont (mondás - az egyik képviselő után szabadon :D)
"Senate Majority Leader Harry Reid said he will move tonight to kill House Speaker John Boehner’s debt-ceiling proposal, paving the way for Senate votes this weekend on a possible compromise."
Majd hétvégén... egy lehetséges kompromisszum...
Sziasztok,
gondolkodom Bux pozin. Az irányt majd megirom, úgy is a másik irányba megy 1000 pontot.
az jó lenne....mert bizony most húzzák őket fölfele...remélem estére lemegy +6 pontra legalább..
de az is lehet hogy Európa külön utakon fog menni.
21.700 lett a záró.
Vagy csak vki megint jól sejti a heti usák zárót :D
ha MOL 18.000 ig esik ahogy meg van írva...akkor lehúz itt mindent.
nyavajás OTP -t meg ma is venni akarják...csak tudnám hogy kinek kell ennyire...biztos több évre előre tervez.
Oti pedig napi maxon...meglássuk Rg melyik oldalra áll,ő lehet most a döntőbíró! :D