az elég szép szám :D:D
az elég szép szám :D:D
olyan nagy a pánik, hogy itt már nem lehet fokozni semmit, még a média is hülyébb lesz tőle. lengyelek kinyitottak -71%on. kb mi is ott fogunk.
nem akartalak, bocsi. viszont este amikor néztem, hogy amcsik esnek még egy százalékot, hát elgondolkodtam a longomon. nyitottam egyet 21727en...baromság volt, de már mindegy. tutit visszateszteljük ezt és aztán zuhi..nem is izgulok, úgyis lezárom:-)
nincs az a mentőcsomag ami most 1000 pontot felvinné....remélem ebben igazam lesz:D
ezért nem ugrálok már fél éve ...rájöttem hogy inkább apránként felépítem a pakkomat, aztán nagyon megfontoltam zárom amikor veszélybe kerül..
persze tényleg megőrjítik az embert ezek a hullámszerű mozgások...már többször majdnem zártam én is..aztán a végén mindig meggondoltam magam..
iszonyat elszántság kell hozzá hogy amit elterveztem azt véghez is vigyem..
egymástól tanulunk itt..az a jó. .-))
( na megyek aludni...holnap nehéz nap lesz itt a tőzsdén .-) )
Amúgy nekem is ez lebeg a szemem előtt,sok pattanás vagy felfelé nekifutás és volt sáv,nincs sáv...és a lelki szemeim előtt lebeg a pár évvel előtti egynapi ezerpontos zuhé majd hétfőn ezer pontos réssel fel nyitás is.Mocsok egy piac ez...lassan nem tudnak újat mutatni :DDD
Többször érintettük már a 21500-at,most már ideje lenne egy 3000 ponttal lentebbi sávba huppanni....
akkor becsüld a kicsidet, máris több mint az enyém :D
nekem teljesült, csak ma kistoppoltak. Kipróbáltam a manuális követő stoppot. Miután van tiszta 100pont nyerő a pozidon, akkor utána aktuális min + 100pontra teszem a stoppot. Hát végülis működött... :D:D
Sokat megélt cápa vagy Te is. :)
Csak nehogy longot nyissak holnap nyitó után bár nem biztos, hogy itt tudok holnap lenni. Ez a bajom, csak. Shortom sem teljesült még 22160 környékén a minap, bosszankodtam is, de a piac tele van lehetőségekkel, csak ki kell várni.
jaja kis öreg róka komám. Pulzusom se rezdült a zárásukra... :))
Tavaly nyáron voltam így, vártam a hindenburg ómen hatást :))
Megint előre isztok a medve bőrére! Szép hogy napon túl shortol "mindenki", de ezzel csak az a gond, hogy ha zárás után megegyeznek, akkor bármelyik reggel lehet 1000 pontos fel gap is! Mert vsz úgy is megegyeznek, csak az időpont kérdés. Lehet elhúzzák a végéig, de lehet nem!
Én se zártam, csak a stop... Nem hiszek a nagy drámában holnapi napot illetően.
hát az biztos, hogy úgy lesz. minimum 1%minusz lesz nyitó..aztán kicsi visszateszt és máris bezuhanás.:-)
Vicces piac ez.
Amikor már elhiszem, hogy úgy sem tud esni semmi, akkor esik..
én sem vagyok formában a szabiból viszatérve, tegnap nyugaton nyert haszon ma elment, ékre nyitott longra, még záró előtt vettem most S&P-t :))
átlagolni :)
valamit úgy is visszahúznak reggelig gondolom, de megint leminősítve Görögország, ahogy azt megírtam napközben..
ki érti ezt?! Mondjuk bux megy amerre a trendje van, csak ne verné át az embert a pöcsölésével, amit Te is mondasz.
Szurkolok neki, hogy még menjen, törje le 20Kt is..
Kell egy kis piactisztítás, jóárasítás.
Abból felét nyitóban ahogy szoktunk :D