Köszi...csak az a 250 pont szép zsebpénz lett volna :(
Köszi...csak az a 250 pont szép zsebpénz lett volna :(
holnap benézünk 21580 alá is..onnan meg még lentebb...20800?
21750.
holnap reggel ráadsz majd, úgyis elesünk legalább még 700 pontot:-)
Hogy b..ná meg a vak öreganyját ez a &{Đđbds ott piac...múlt héten long nyit jó helyen,de zárom mert nem megy a felfelé...utána short nyit,meghúzzák pár száz ponttal,tegnap 22e nél short zár mert nem tudunk esni,egész hónapban ma délután nem vagyok erre beadják ezt a mocskot...most megint lehet agyalni hogy vajon egynapos para,mikor rántják meg,adják e tovább....egyszerűen hihetetlen,piszkosul kivagyok a ma délutánt látva!!! Hati zárót elárulná vki? Köszönettel!
Én is shortban megint valamivel 800 alattról. Egyszer bírnám ki nyugiban...
én zártam ugyan a shortot, de gondolkodtam, hogy hagyom hadd legyen 21580, az előző alj...utána néztem...amilyen pocsék a hangulat, még megérinti, vagy alámegy:-)
és amilyen marha vagyok, sikerült újra longolni egy kicsit..
Alexander, te zártál?
én is futtatom tovább...itt most már világméretű krach , meg ilyen szavak is szóba kerültek....unokáinknak legyem mit mesélni mégis : "Tudod amikor USA még régen..2011 -ben bekracholt nagypapa végig lekereskedte...a jó irányban állt....most a 2063 -as krach- ot is ha ilyen jól le tudod kereskedni..akkor büszke leszek rád.." :DD
Én nem zártam. Lehet, hogy én járok rosszul.
Már többször előfordult, hogy zártam, másnap tovább esett. Igaz az is, hogy nem zártam, aztán rakettaként felszáguldott a nyüves.
ahogy elnézem, majd holnap nyitom is vissza :D
kiütöttek a mocskok :) a lényeg a nyerő...
Én lehoztam 800 alá
én visszavontam a Stop omat, nehogy hülyeségből záródjon vagy valami... inkább zárok kézzel.
engem nem érdekel mit csinálnak, mert jóra is esünk, rosszra is emelkedtünk, szóval tök mindegy mi lesz az eredmény... USA csőre azért lesz rally, mert olcsó lesz a dollár :D Azonban ez továbbra is hati topik, tehát ezt nézzed ne azt... Profitvédőt lassan ráteszem a történetre, persza ha felkötik megőszülök...
ráadok picit, hogy kerek számú kontraktusom legyen...OTP -ben 5400 a támasz, most kezd elesni. és a MOL is.
no végre eseget :)