Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#402790 Hathor Előzmény: #402785

:D ez durva.

Nagy a kivárás..

Mindenki várja mi lesz USA-val.

Tiszta színjáték ez az egész adósságválságos dolog. Ma Ciprust minősítették le két fokozattal, két napja három fokozattal Görögöket, ma hallottam, hogy még leminősíthetik hamarosan (nem tudom hova már), negatív kilátás Olaszokra, itt van Portugália, Spanyol is. Szamomra idiótizmus, hogy a Lehman csődnél mekkora para volt, most az országcsődökre oldalaznak a piacok. Soros is befejezi a Hedge Fundja működését, hírek szerint már az sem profitál, mi sem tudunk profitot elérni a bizonytalanságban és az oldalazásban.

Érdekes, hogy mi lesz itt. Egyre több tőke várja a megfelelő befektetést, figyelni kell majd a felkapott befektetési formákat, ahova a pénz vándorol.

sziasztok! mekkora forg…

#402782 szotyi

sziasztok! mekkora forgalommal van ez az eszméletlen unalom? Bux,hati,oti? Thx

Re: gk

#402778 Csilla76 Előzmény: #402771

Ki tudja, lehet, hogy idén tényleg a short a nyerő és long a bukó..ha ez így meg, akkor lemegyünk még 20k alá is..

#402771 Alexander Előzmény: #402747

Igen, tegnap balphasz módjára nem tettem be stoppot 22.200-ra...

Remélem nem a mostani az idei csúcs a hatiban :)

#402721 sbbacsi Előzmény: #402581

Nagy riszpekt! :))

Majd szólok mikor mehet... sokáig nem kell várni, ős-shortos vagyok (sajnos).

#402605 Csilla76 Előzmény: #402594

szerintem ha leminősítik, akkor nézhet végre a világ egy másik jobb piac után:-)) nem lesz itt összeomlás. van más ország, ami ügyesebb, mint usa. jól eladósították a politikusok..

#402594 BudFox Előzmény: #402588

annyira akarják ma is felhúzni nyugatot hogy megáll az ész...pedig a hitelminősítők már mondogatják hogyha lesz megegyezés akkor is leminősíthetik USA -t..

Ma meg lehúzták a buxot …

#402586 Margaretta

Ma meg lehúzták a buxot 80, a hatit 5 ponttal. Óriási...