Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#402450 sbbacsi Előzmény: #402449

Az a baj, hogy ha megegyeznek odakint akkor bármi lehet. Úgy szoktak átgyalogolni az ellenállásokon és bármin, amit a grafikon mutat, hogy a szemük sem rebben.

És ahogy előttem írták, sok más út nincs, mint hogy megegyeznek... maximum még egy gyors lefelé körig lehetne húzni 1-2 napig.

#402449 Hathor Előzmény: #402446

shortosoknak megnyugató gondolatom, hogy S&P-ben dupla csúcsot láttam naposon, azon belűl pedig 15percesen is most azt látok kibontakozni. Miondkettőt a nyakvonal letörése után veszem annak, viszont a formára már tegnap beshortoltam dax-s&p-ta mi tegnap busás hasznot hozott, mára negatívba került, de még várok vele.

Viszont a bux füles, és s&p dupla topok ellentétes irányt adnak, így kíváncsi vagyok mi lesz.

#402447 Hathor Előzmény: #402445

Nem írtam oda, de felfele 22100as bux szint lesz érdekes, mint 60percesen látható, kb. ott van egy általam nézett esetleges fülescsésze szerű nyakvonal, egyértelmű is.. ha kitöri 22.100at, célára meglehet, de csak fölötte happy az élet.

#402445 sbbacsi Előzmény: #402433

A rakétát én úgy értettem, hogy tipikusan amit elszenvedünk lefelé 3 nap alatt azt felfelé 2 óra alatt ugorja meg.

Abszolút értelemben nyilván esés van... vagy inkább volt, jó ideje meg szenvedés ugyanott kb.

#402435 BudFox Előzmény: #402433

de visszajöttünk nullára..most meg + 40, +80 +90 pont...mert annyira jó minden...mikor fogják már ezt befejezni ? ...soha...költői kérdés volt.

#402434 amilo Előzmény: #402431

Én tegnap zártam a shortomat,félek az adósságplafon emelésétől. Ugye valószinű,hogy megegyeznek mert más lehetőség nincs,akkor pedig hajrá lesz.

#402433 Hathor Előzmény: #402431

:D

Azért a rakétától messze állunk..

Bud.. nézegetem bux grafikont, keresem felfele a rakétát, de nem találom.

Április eleje óta esik az index dupla csúcsból, azóta csak csökken az index, nem nagyon tudok rakétás emelkedésről beszélni, résekkel esünk.

Tegnapi majd 2%os nyitó esés inkább rakéta volt lefele, így ne elégtelenkedj.

Kinéz egy kis füles is 15 vagy 60percesen, ha jól emlékszem tegnapról.

Megnézem. Néztem Herceg hati 60percesét, ott is elliott néz ki le, abból C-re mehet fel.. így globál benne van, főleg, hogy rövid csökkenőt töri fel.

#402372 sbbacsi Előzmény: #402332

Elképzelhető, usa is szépen visszajött. Ha meg jön valami jó hír akkor ki tudja mi fogja meg az összes indexet... valahogy úgy érzem minden ki a megugrásra vár folyamatosan. Attól, hogy egy helyben toporgunk lefelé csak lassú ereszkedés van, felfelé meg inkább rakéta.

Sajnos maradt a pénteki 22070-es shortom, nap közben már nem bírtam rávenni magam a zárásra 950 körül. :(

#402332 Margaretta Előzmény: #402328

Én meg záróban beadtam 22045-re eladást és 22130-on teljesült. Csak nézek és félek, hogy holnap happy lesz...

#402331 Alexander Előzmény: #402329

Ejh, hihetetlen hogy ezen a szinten mozgunk még mindig. A különbség hogy a shortban lévők szerint alacsonyabban kellene lennünk, a longos sorstársak meg a 10% differenciát nézik :)

Érdekes hét lesz!

Ha a kt nem 260 hanem normális lett volna, teljesült volna az eladásom...

Na eeez k* szép volt itt…

#402329 sbbacsi

Na eeez k* szép volt itt a végén!

Hihetetlen...