Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#402321 BudFox Előzmény: #402318

kíváncsi leszek milyen trükköket fognak bevetni a long érdekében, vagy hogy ne omoljon össze minden.... szerintem jól fogunk mulatni a hetekben .-))

csak túl ne húzzák az indexeket a maximumon....

#402316 BudFox Előzmény: #402313

jók ezek a grafikonok....

Énszerintem is kár most kiszállni a shortokból amíg valami nem történik ami fordulást igér....

2008 -ban is pont igy volt...hogy mindig megpróbálták elhitetni hogy fordulás van..aztán nem is volt.

#402307 Csilla76 Előzmény: #402301

sziasztok. tök jó élményem volt ma a reggeli shortzárással....csak már azt nem tudom eldönteni, hogy kettő előre vagy kettőt hátra játszik a tőzsde...

most longolok egy kicsit, hogy újra érezzem a szívatás élményét...

ja, Érden tegnap hatalmas eső volt, megint beáztunk...szakadt a felhő. akna uszoda lett a garázsban.:-))

#402301 BudFox Előzmény: #402297

MOL mozgását érdeme most figyelni, mert az meghatározó lehet. 20.500 már ellenállás, ma is az állította meg. ebből 18.000 lesz ha igy megy tovább.

#402277 BudFox Előzmény: #402248

Szerintem is :D

na szevasztok..most értem csak ide....

csak nem felrángatják nullára ? az csúnyalenne .-)

Re: ds

#402255 akpo7 Előzmény: #402249

Mo. exportvezerelt gazdasag, tehat eppen hogy az ellenkezoje fog bekovetkezni. Nagyon melyen fogja erinteni minden nyugati (elsosorban EU-s) valsag az orszagot...

Hati celar meg nincs ra, de amig mindenfele penzpumparol / kotvenyvasarlasokrol beszelgetnek USA-ban es EU-ban, addig felesleges nezegetni. Van egy hatar, ahonnan onmagat turbozza majd az eses, azt meg eszre lehet majd venni.