Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#401926 Waszeitung Előzmény: #401924

Elég kitartó,5650 alá nem engedi...úgyhogy Mollyval meg Rg-vel kell majd beborítani buxit :D

#401924 BudFox Előzmény: #401837

még mindig kitart ez az OTP vevő.. bár nem veszi akkora slunggal, mint máskor :D

#401851 BudFox Előzmény: #401837

pedig OTP -ben keményen jönni fog a B pont..most vagyunk az A pontnál..maximum 5700 ig mehet fel...utána le kell jönnie elliot szerint 5300 -ra...

már csak szenved ez az oti vevő---mindjárt jönnek az öntések.

#401794 BudFox Előzmény: #401783

annyira buták a cikkírók is most....rózsaszínben látják a világot most is.. : ugrik a forint, ugrik az otp, jót tett a forintnak...., örülnek a piacok, ázsia sem okozott meglepetést...stb..

tiszta agyrém.

#401788 lyonell Előzmény: #401784

Hát máshogy,egyenlőre.szerintem maradunk is alulteljesítők,24 felé nézünk az biztos számomra,ott el is dobom a longjaim.ha meginnt meglessz a 26, dobás rá short,szerintem duplatetőlessz,és mielőtt kivágnánk a magas cét,lemegyünk 17re.aki eddig nem longolt,annak szerintem,már felesleges,ki kell várni szeptemberig,asztán ha eléri a 26-ot short.ha marad a sávban akkor meg szept végig venni.oti longjaim 5300 körülről,5850 ig voltak betervezve,ma szerintem nyitóban repülnek,kell kis haszon,lassan másfél két hónapos hati longok mellé,1000-1500 pontos ranget,az aljáig egy része nyerőben már.meglátjuk.

#401783 lyonell Előzmény: #401733

előre?26 felett kéne tanyázni,egyépként szerintem, amíg többiek becsúcsolnak,mi megússzzuk egy duplatetővel.az 26.Augustus vége,ősz kell jönni végre valami brutál kampónak,abból meglehetne a 17.

Hogy az a szájba tépett …

#401761 kelvin

Hogy az a szájba tépett kva édes...

Nem értem haza időben és most látom, hogy nem kaptam longot, a maradékot meg a profitstop lerendezte. Áhh, hihetetlen, ekkora szívást! :(

De szép napról maradtam …

#401759 sbbacsi

De szép napról maradtam le... délelőtt még gondolkodtam, hogy zárom a shortokat és maradnak másik számlán a longok. Ezen a héten gyors short után longba fordultam, de aztán forogtam ide-oda ebben a hullámvasútban, egészen addig, míg tegnap 0 nettó poziig jutottam: :)

Pedig csak tartani kellett volna türelmesen úgy látszik...

Mára meg az volt a terv, ha egyik irányba elmászik a szokásos 100 pontra, vagy elrántják vmi hírre akkor a másik irányba fordulok. De nem sikerült figyelni.

#401733 BudFox Előzmény: #401729

úgyértem hogy nagyon előreszaladtunk év eleje óta...holott a hazai helyzet ezt nem indokolta...igy értettem hogy túlvett.

akár holnap lehet egy leminősítés.. ha a minősítőknek úgy tartja úri kedve..és akkor meg szakad minden...gondolom a nagybefektetők ezt tartják szem előtt.