nagyontépik...mindjárt kiderül mekkora ellenállásunk van
Bud, nagyon sok pénzt eltoltam már a záró gondolatod alapján. Már nem állok így ehhez.
határidőben 22.000 az ellenállás. szerintem ezt tartani tudjuk....mármint hogy nem megyünk fölé...legalábbis ma nem.
Még pár államcsőd para és meglesz az ATH :D
otp longok egész jók,5850 körül dobnám is,aljától idáig vettem(kedves PRESLEY).
hati longjaim vannak 1hónaposak ebben a felkörben csak beérnek,1000-1500 pontos rangben végig vettemm 28800-as célárral,de term 24 felett elsőkörben dobnám.
Kinti piacok elvileg ath-ra kéne mennyenek,őszi eső előtt.
mindig ezt játsszák el...negyedéves jelentésekre húzzák a piacokat...utána meg manipulálnak a makroadatokkal hogy arra is felfelé lehessen húzni...ha az sincs akkor Börni bácsi böfög valamit, amire tépni lehet....régi tőzsdés trükk :D
:)
szerk:
szvsz ha kifutnak a negyedéves jelentések, újra a negatív híreké lehet a főszerep
Két napig úgy néz ki hogy elpusztul az index végelgyengülésben osztán harmadnapon feltámadott az írások szerint,felkelt és jár...micsoda öröm és bodoccság :D
akkor pénteken gondolom ennek az ellentetje lesz..
ha menni akar pedig had menjen...sokan gondolják úgy most hogy már eleget esett, igy elkezdték venni...
én kivárok még...van még bőven a nyerőből.
Teljes agyeldobás...bux én így (se)szeretlek :D
:D:D ezt a hasonlítot még buxer is tapsolná :D
a kapitalizmus csodája :D
tudod hogy rohadt a dinnye amit árulsz, a vevők is tudják...de azért sorban állnak érte egyre több pénzt fizetve... mert a nagyfőnök a Tescóban aztmondta hogy ez egyre csak finomabb lesz :D
Soha nem gyógyuló agykórság...a libikóka ehhez képest kutyafaxa!
Elég nyögvenyelős volt a lefelé a felfelé viszont szépen,simán,egyenletesen :D
viszont az adat mégis xar lett....nőtt a munkanélküliség....most erre a vacak adatra fogják tépni ? mert úgy fest a dolog....betegek ezek..
amerikaiak már megint előre tudnak valamit....ezt már kivizsgálni kellene :-))
...zajlik az élet :D
..a franc essen má bele ebbe a hatiba.....egyszer 29 pont a kt egyszer meg 400..áh